SASLUŠAN I DRUGI TODORIĆEV SIN: Žena mu je u poodmakloj trudnoći, neće se zadržavati u Hrvatskoj
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen YT

SLUČAJ AGROKOR

SASLUŠAN I DRUGI TODORIĆEV SIN: Žena mu je u poodmakloj trudnoći, neće se zadržavati u Hrvatskoj

Hrvatska -

U Državnom tužilaštvu u Zagrebu je danas saslušan i drugi sin vlasnika Agrokora, Ivan Todorić, potvrdila je njegov advokat Jasna Novak.

Na pitanje da li će njen klijent ostati u Hrvatskoj, odgovorila je kako njegova supruga treba uskoro da se porodi, i da veruje da će Ivan Todorić ubrzo otići iz Hrvatske. "Supruga mu je u poodmakloj trudnoći, kroz nekoliko dana treba da se porodi, pa će verovatno otići iz Hrvatske, ali će se on odazvati svim pozivima nadležnih tela", rekla je advokatica. Upitana gde je trenutno Ivan Todorić rekla je da ne zna, ali da pretpostavlja da je otišao da poseti svoju majku.

Najpre je u petak saslušan Ante Todorić, koji je doputovao u Hrvatsku da bi dao izjavu u Državnom tužilaštvu vezano za slučaj Agrokor.

Oba sina vlasnika Agrokora Ivice Todorića su među 15 osumnjičenih za finansijske malverzacije i falsifikovanje dokumentacije.

Ante Todorić je nakon saslušanja novinarima rekao da je negirao sve što mu se stavlja na teret.

Inače, hrvatski mediji prenose da je veće Županijskog suda odlučilo o žalbi Državnog tužilaštva na odbacivanje predloga o istražnom zatvoru za 14 osumnjičenih u slučaju Agrokor, ali odluka oš nije saopštena.

Tužilaštvo je, naime, u petak podnelo žalbu na odbacivanje istražnog zatvora za 14 osumnjičenih u ovom slučaju.

Za Ivicom Todorićem juče je raspisana međunarodna poternica.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track