SKANDAL O KOM BRUJI HRVATSKA, HITNA U ŠOKU: Muž završio u bolnici jer mu se zaglavio vibrator, bolje da ne znate gde! Žena zvala pomoć!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

KAD JE HITNA STIGLA - ŠOK!

SKANDAL O KOM BRUJI HRVATSKA, HITNA U ŠOKU: Muž završio u bolnici jer mu se zaglavio vibrator, bolje da ne znate gde! Žena zvala pomoć!

Hrvatska -

Ove nedelje dogodio se neobičan slučaj o kojem bruji čitava Hrvatska. Jedan muškarac iz Đurđevca završio je u hitnoj, jer mu se u anusu zaglavio vibrator.

Prema nezvaničnim informacijama, njegova je supruga zvala Hitnu pomoć.

"Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je", reči su kojima se navodno obratila dežurnoj ekipi. Kola hitne pomoći jurila su do njegove kuće, a kada su stigli – šok.

Muškarac nije ni približno izgledao kao da je na izdisaju, a medicinskoj ekipi je rekao da će im sve priznati, ali ako žena i deca izađu iz prostorije.

Oni su to i uradili, a onda je usledio još veći šok. Priznao im je da u zadnjici ceo dan ima vibrator, koji mu već duže vreme vibrira u anusu.

Probao je da ga izvadi na sve moguće načine, no kad je shvatio da ne ide, a više mu nije pričinjao zadovoljstvo, nego samo muke i bolove, odlučio je da pozove pomoć.

Medicinari su videli da je vrag odneo šalu i hitno ga odveli na odjenje Hitne pomoći u bolnicu.

Tamo je podvrgnut operativnom zahvatu.

Kako navode hrvatski mediji, muškarac se uspešno oporavio, a čini se da mu ovakav način samozadovoljavanja uskoro neće pasti na pamet.

Kurir.rs/ epodravina.hr

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GLEDAOCI VRIŠTE, ONA PADA KAO SVEĆA! Poznatoj voditeljki pozlilo usred emisije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track