SIN PREGAŽENOG IBRAHIMA: Da je čovek, Toni bi mi izrazio saučešće
Foto: Nebojša Mandić

Cetinski se ne oglašava

SIN PREGAŽENOG IBRAHIMA: Da je čovek, Toni bi mi izrazio saučešće

Hrvatska -

Adis Kevljanin, sin Ibrahima Kevljanina kojeg je u petak Toni Cetinski pregazio kolima, već 17 godina živi u Insbrku u Austriji. Za očevu smrt saznao je u petak uveče, kada su ga pozvali prijatelji iz Istre.

"Rekli su mi da je Toni udario Ibrahima dok je on stajao na putu - nije ležao, iako pojedinci tako tvrde", kazao je Adis Kevljanin za, sin Ibrahima Kevljanina (62) koji je u još uvek nerazjašnjenim okolnostima poginuo u petak u Rovinju.

"Cetinskog u Rovinju znaju po brzoj vožnji, a na Jutjubu postoji i video u kojem on juri baš tom istom ulicom u kojoj mi je pregazio oca. I ja sam vozio tom kobnom ulicom, odlično je poznajem i znam da uvek moram da budem oprezan, da vozim 'mic po mic' jer onuda stalno neko prolazi", rekao je sin Adis.

Toni Cetinski (48) u petak poslepodne u Pustoj ulici u Rovinju automobilom je pregazio Ibrahima Kevljanina, 62-godišnjaka poreklom iz Kozarca, ali sa stalnom adresom u Rovinju. Okolnosti nesreće nisu sasvim razjašnjene, s obzirom da se spominje mogućnost, koju kao činjenicu navodi i sam Cetinski, da je žrtva pre nailaska automobila već ležala na asfaltu.

Adis je dodao je da ga Toni posle nesreće nije pozvao, a to još nisu uradili ni pevačevi advokati.

"Da je čovek, okrenuo bi me i izrazio saučešće... Nije se ni udostojio da mi se javi", izjavio je ogorčeni Kevljanin, koji je, kako tvrdi, pre osam godina operisao srce i na dan pije čak 14 tableta. Posle ove porodične tragedije, zdravstveno stanje mu se, kaže, još više pogoršalo.

Adis je takođe rekao da je s ocem Ibrahimom u Rovinju živeo skoro 20 godina, a pre nekoliko godina u automobilskoj nesreći poginuo mu je brat Haris. Tata je, kaže, shrvan zbog gubitka sina, počeo da pije, a on ga je poslednji put vidio u avgustu ove godine.

"Još ne mogu da verujem da se više nikada neće družiti sa svojim unukama, mojim ćerkama Dijanom i Dejlom", rekao je Adis.

On će, nada se, u sredu doći u Rovinj jer su tada ocu zakazali dženazu.

"Nadam se da će moje uništeno srce sve to moći da podnese", zaključio je potreseni Kevljanin.

Istarska policija, inače, još uvek utvrđuje sve okolnosti nesreće. Telo žrtve je prebačeno na obdukciju, a nakon nesreće je utvrđeno da Cetinski za volanom Mercedesa nije bio pijan.

(Kurir.rs/24sata.hr)

(Foto: Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pakleni puč u SPS! Šta to Ružić sprema Dačiću?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track