(FOTO) PORUKA PREDSEDNIKA KUĆNOG SAVETA HIT NA FEJSBUKU: Pojedini spratovi i vrata su toliko zamazani, žene da li ste umrle?!
Foto: Profimedia, Printscreen Facebook

IZGRDIO KOMŠIJE

(FOTO) PORUKA PREDSEDNIKA KUĆNOG SAVETA HIT NA FEJSBUKU: Pojedini spratovi i vrata su toliko zamazani, žene da li ste umrle?!

Hrvatska -

Velika je odgovornost biti predsednik kućnog saveta, pogotovo ako stanari ne vode toliko računa o održavanju zgrade.

Predsednik kućnog saveta jedne zgrade u Zaprešiću, u Hrvatskoj, obavestio je svoje komšije o više važnih tačaka koje je prepoznao kao ključne probleme.

"Molim stanare starije životne dobi da ne otvaraju nepoznatim ljudima makar se predstave i kao da su iz policije!", upozorio je prvom rečenicom. Zatim je pozvao sve stanare da savesno provere vodokotliće i cevi jer se potrošnja vode u zgradi udvostručila.

"Vidimo mnogo nepoznatih stanara, molimo podstanare da odmah napišu ime i prezime i ubace u sandučić pa i one čiji mladići borave u zgradi, podstanari i mladići neudatih stanarki moraju biti prijavljeni u evidenciju", navodi se.

Zamolio je one koji imaju kućne ljubimce da za njima počiste ako ljubimac izvrši nuždu u zajedničkim prostorijama zgrade. Ipak, najveći hit nalazi se na samom kraju obaveštenja.

"Pojedini spratovi i staklena vrata su toliko zamazani, pa to je sramotmo, žene da li ste umrle?", pita se predstavnik stanara, koji očigledno smatra da žene u zgradi moraju da peru i stolariju u hodnicima.

Kako se ovo obaveštenje proširilo po Fejsbuku, svi su u prvi plan stavili pravopisne i slovne greške, a ne samu poruku.

Kurir.rs/100 posto Foto: Facebook/Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li ste primetili vrhunsku nepismenost gradskih vlasti?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track