Najnovije vesti

VEDRANA RUDAN ŽESTOKO ISPROZIVALA VEROUČITELJA KOJI JE MRŽNJOM ŠOKIRAO REGION: Crkva u Hrvata je Zlo, onakvo Zlo kakva je bila i za vreme NDH!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printskrin Youtube

POSLE SKANDALA

VEDRANA RUDAN ŽESTOKO ISPROZIVALA VEROUČITELJA KOJI JE MRŽNJOM ŠOKIRAO REGION: Crkva u Hrvata je Zlo, onakvo Zlo kakva je bila i za vreme NDH!

Hrvatska

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan, poznata po tome da bez dlake na jeziku komentariše događaje, u najnovijoj kolumni se bavi slučajem veroučitelja iz Zagreba koji uči đake da treba sejati mržnju.

Snimak skandaloznog predavanja objavio je portal Index, a vrlo brzo je veroučitelj dobio otkaz. 

Kolumnu "Dobro jutro Hrvatska" prenosimo u celosti:

"Neki od nas znaju u kakvoj zemlji živimo, u velikoj smo manjini, neki naslućuju, većina, nadam se, pojma nema. Ono što je učinio Index je najbolje što se Hrvatskoj dogodilo otkako je ima. Za one koji ne znaju, Index je objavio snimak "predavanja" jednog popa, ime zaista nije bitno, u jednoj osmogodišnjoj školi. Ni ime škole nije bitno. Govor prepun mržnje snimio je učenik, trenutno jedini istinski hrvatski heroj. Njegovo ime jeste bitno, ali bolje da ga ne znamo.

Zašto tekst objavljen na Indexu držim Događajem godine bez konkurencije? Zato jer nas je snimak govora tipičnog hrvatskog katoličkog sveštenika suočio sa nama samima. Pop nam je rekao šta je Hrvatska danas.

Mi smo narod koji bez reči pristaje da mu decu siluju u crkvama, da mu decu odgajaju monstrumi, da biskup Košić našu prejadnu mladost koja ide trbuhom za kruhom naziva “izdajnicima”. Izdajnici su zato jer ne ostaju u zemlji u kojoj nemaju ni najmanju šansu da zarade detetu za mleko, a Košić živi u dvorcu. Crkva u Hrvata je Zlo, onakvo Zlo kakva je bila i za vreme NDH. Ništa se tu nije promenilo i neće se promeniti jer se ne može promeniti. Katolička crkva je širitelj mržnje otkako postoji, opsednuta potrebom da vlada i grabi od bednih, siromašnih i nemoćnih. Sve u ime Boga i Dobra.

Nažalost, vratili smo se u NDH. Za hrvatske popove jedini je problem što u Hrvatskoj više nema Cigana za koje bi trebalo izgraditi logore, nema ni Jevreja, nema ni Srba. Ali ima nas, ima nas krivomislećih Hrvata i Hrvatica koji smo, jesmo li, u manjini. Jesmo li u manjini, svakoga se dana pitam zgrožena. Jesmo. Da nismo…Ne, ne zalažem se za dizanje glasa, za zgražanje nad govorom popa koji samo radi ono za što ga ja plaćam, zalažem se da svi mi Hrvati, i oni i mi, pogledamo istini u oči i krenemo jedni na druge. Oni su na nas krenuli, što mi čekamo?

Razularenim lopužama, silovateljima dece, licemerima i mrziteljima nije mesto u školama. Izbacimo ih! Plaćanje najgorih kriminalaca državnim novcem u ime Boga nema nikakve veze sa razumom. Prestanimo od naših bednih plata i penzija da izdvajamo novac za zločince. Progledajmo! Naša deca napuštaju ovu septičku jamu u hordama. Zašto se mirimo s tim? Jesu li zaista zlikovci u Vladi, Saboru i na Kaptolu ono što Hrvatsku čini Hrvatskom? Ako jesu, pomirimo se s tim i blagoslovimo pucanje u potiljak Vesni Pusić i Mesiću. Ako nisu, nadam se, nisam sigurna, nadam se, nisu, NISU, pokažimo zlotvorima da Hrvatska može biti zemlja u kojoj se zločinci neće zalagati za pucanja u potiljak i bacanja leševa krivomislećih Hrvata i Hrvatica u septičke jame.

Svi znamo kako će završiti Priča koja je prava slika Hrvatske danas. Onaj pop će, kad “ozdravi”, trenutno je na bolovanju, promeniti školu, a detetu koje ga je snimilo neko će pucati u potiljak i baciti ga u septičku jamu.

Sramim se zemlje u kojoj živim. Sramim se sebe i onih poput mene koji isto mislimo, ali ćutimo i verujemo kako će bez borbe biti bolje. Neće! Gde smo? Ima li nas? Ako nas ima krenimo više. Razjebimo ovu prokletu zemlju kojom vladaju razbojnici, ubojice, silovatelji, lopovi. Ako u ratu poginemo, šta možemo da izgubimo? Ono najdraže, ono najdragocenije što smo imali, decu, već smo izgubili. Rasuše se širom sveta, naši “izdajnici”.

Oni su na nas krenuli. Mi krivomisleći smo za njih i Cigani i Jevreji i Srbi, sve u jednom. Istorija je pokazala da si ovca za klanje, ako na to pristaješ. Ako nas druge i drugačije građane Hrvatske ne ujedini prestrašni govor ovog jezivog popa spasa nam nema. Završićemo u septičkim jamama sa metkom u potiljku dok će oko jame plesati biskupi, popovi i političari i našim će leševima, keseći se, pokazivati krvave očnjake.

Hrvatice i Hrvati! Poslušajte zver i sretan nam Božić.

Kurir.rs/ Rudan.info

Foto: Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ISTRAGA PRI KRAJU! Evo šta još treba da uradi Tužilaštvo da podigne optužnicu protiv Zorana Marjanovića?!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...