SKANDAL U HRVATSKOJ: Bivši sveštenik na Fejsbuku izvređao Dina Merlina na verskoj osnovi, sad tvrdi da mu je profil hakovan!
Foto: Facebook/Ivica Sinanović

zbog nastupa u dubrovniku

SKANDAL U HRVATSKOJ: Bivši sveštenik na Fejsbuku izvređao Dina Merlina na verskoj osnovi, sad tvrdi da mu je profil hakovan!

Hrvatska -

Na Fejsbuk profilu hrvatskog sveštenika u penziji Ivice Simanovića ovih dana je osvanuo status u kojem se osuđuje novogodišnji nastup Dina Merlina u Dubrovniku, a njegovo pevanje upoređuje sa, kako je napisano, "zavijanjem hodže iz džamije".

Situacija je kulminirala u komentarima ispod objave, gde se sa Sinanovićevog profila pisalo kako muslimanima "jebe balijsku mater gde god bili".

Na pitanje da li je on napisao sporni status i komentare, Sinanović, koji je prošle godine oslobođen optužbe za ubistvo, odgovara negativno. Tvrdi da mu je profil hakovan i da ovakva vrsta "šale" nije nimalo primerena.

"Duže vremena nisam bio na Fejsbuku. Nedelju dana sam se ispovedao u Osijeku, a kad sam se vratio, imao sam ponoćnu misu, na Božić božićnu misu tako da nisam bio slobodan. Očigledno se neko "lepo" ponašao i čestitao mi rođendan. Nisam ništa od toga napisao, poslednji post koju sam napisao je ona koja se odnosi na treću nedelju Došašća, čak ni za četvrtu nisam ništa napisao jer sam bio u gužvi, izjavio je Sinanović, koji čitav slučaj namerava da prijavi policiji.

Što se tiče samog nastupa Dina Merlina na dočeku u Dubrovniku, Sinanović je rekao da "ne zna ko nastupa i šta se dešava", i da "ni sa kim iz Dubrovnika više nema veze".

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Facebook/Ivica Sinanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! HRVATSKA I SLOVENIJA PRED SUKOBOM?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track