HRVATI SE PITAJU GDE IM JE PREDSEDNICA: Kolinde nema u javnosti 12 dana, nije bila ni na božićnom prijemu
Foto: EPA, Foto: EPA

NA ODMORU

HRVATI SE PITAJU GDE IM JE PREDSEDNICA: Kolinde nema u javnosti 12 dana, nije bila ni na božićnom prijemu

Hrvatska -

Predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović u javnosti nema već 12 dana. Poslednji put pred kamerama bila je u Karlovcu.

Premijer, četiri ministra, poslanici u Saboru, gradonačelnik i predstavnici opozicije bili su na božićnom prijemu, ali predsednice nije bilo.

"Nisam ja komentator, ja sam pozvan pa sam došao", rekao je premijer Andrej Plenković, a na pitanje je li to dobra poruka, kazao je: "svako mora na svoje pozivnice odgovarati, ne mogu ja na tuđe pozivnice odgovarati."

"Mi bismo voleli da je predsednica bila s nama, ali budući da nije bila, mi ćemo to prihvatiti kao nešto na što ne možemo uticati", izjavio je predsednik SNV Milorad Pupovac.

Iz njenog Kancelarija poručuju - predsednica je trebalo da ide na službeni put koji je naknadno otkazan, pa je odlazak na prijem SNV odložen još u utorak.

Nakon božićne čestitke upućene građanima RH, povukla se u porodičnu atmosferu, kako je najavila, na relaciji Zagreb - Rijeka, gde se posvetila izradi kolača.

Iako je povratak najavila prvog radnog dana ove godine, u Kancelariji je još nema. Na Fejsbuk stranici objavila je samo veselu fotografiju s Pantovčaka, gde svima želi srećnu Novu godinu. A na posao se vraća u ponedeljak.

Kurir.rs/ RTL.hr

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kolinda donela poklon Vukanu Vučiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track