ISTRAGA KRVAVOG NAPADA U SPLITU: Priveden osumnjičeni (21) da je pucao u Miha Munju
Foto: Printscreen 24sata.hr

NOVI DETALJI

ISTRAGA KRVAVOG NAPADA U SPLITU: Priveden osumnjičeni (21) da je pucao u Miha Munju

Hrvatska -

Pred splitskim Županijskim državnim pravobranilaštvom ispitan je A.O. (21), kog je policija prijavila zbog pokušaja ubistva vršnjaka Mihe Fračeskija, zvanog Miho Munja.

Miho Munja, poznati splitski nasilnik, upucan je prošle sedmice ispred svoje kuće na Škarpama. pogodio ga je jedan od tri metka ispaljena iz "be-em-vea" u pokretu.

Metak mu je okrznuo jednu nogu i završio u potkolenici druge, ali do dolaska u bolnicu mladić je sam nekako izvadio metak i bacio ga u ve-ce šolju. To je otežalo policiji posao, jer su im ostale samo tri čaure nađene na ulici. Ni ranjeni mladić nije bio od pomoći jer je odbio da sarađuje s policijom. Isprva je čak rekao da je sam sebe upucao.

Međutim, inspektori su odmah posumnjali na A.O., takođe poznatog nasilnika, što na osnovu svedočenja komšija što zbog toga što su već znali za svađu dvojice mladića. Osim toga, A.O. je već pucao u maju prošle godine. Njegov otac posvađao se s izvesnim K.Č. zbog vožnje, ali sve se završilo na verbalnom prepucavanju. Međutim, A.O. je sat kasnije s ocem pronašao K.Č., pa kad mu je otac potvrdio da se s tim momkom posvađao. A.O. ga je upucao u nogu.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track