TRAŽI ŽENU NA FEJSU, A O NJEGOVOM OGLASU BRUJI REGION: Živećeš kod mene u centru grada i naći ću ti državni posao! Ali ima JEDAN uslov!
Foto: Profimedia i Printscreen/ Facebook, Foto: Profimedia, Facebook

REŠIO DA PROBA

TRAŽI ŽENU NA FEJSU, A O NJEGOVOM OGLASU BRUJI REGION: Živećeš kod mene u centru grada i naći ću ti državni posao! Ali ima JEDAN uslov!

Hrvatska -

Regionom kruži jedan zanimljiv oglas muškarca iz Hrvatske koji je posle brojnih neuspeha devojku rešio da nađe na Fejsbuku.

Ovaj Zagrepčanin nudi krov nad glavom, osiguranu egzistenciju, posao ako ga nemate i ogromnu količinu ljubavi, a ima jednostavan uslov - samo da niste iz Zagreba! Kaže da mu je njegovih sugrađanki preko glave, i da mu je potrebna dama koja nije odatle. Niko ne zna da li je dotični gospodin bio ozbiljan ili ne, ali je njegova objava i te kako izazvala pažnju.

"Fakultetski obrazovan Zagrepčanin, tek prešao 40 godina/190, traži lepu, vitku, skromnu, jednostavnu, umiljatu, mladu devojku iz ostatka Hrvatske jer su sve devojke u Zagrebu zauzete (tako tvrde iako ja znam da lažu, jer se ovde razvodi 40 odsto brakova). A, među nama, nije mi previše žao što me odbijaju jer su Zagrepčanke (njih 99 odsto) najuobraženije devojke na svetu. Ja to pouzdano znam jer sam muškarac koji poznaje najviše Zagrepčanki. Dođi, devojko, u Zagreb. Živećeš sa mnom u trosobnom stanu u centru grada, s osiguranom egzistencijom i velikom mogućnošću nalaženja posla s obzirom na moje mnogobrojne veze u društvenim i privatnim firmama. I na kraju, ne manje važno, šta više najvažnije, dobićeš neograničenu količinu iskrene i čiste ljubavi. Veruj Severini kad kaže ljubav te čeka pred vratima", napisao je.

Kurir.rs

Foto: Profimedia i Printscreen/ Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SRPSKA GLUMICA UŽIVA U RASKOŠNOM LUKSUZU HOLIVUDA: Jelisaveta u Americi ne odustaje od LUDIH STVARI koje je radila dok je živela u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track