ZAVEZALA BIH GA i MUČILA: Počelo suđenje devojci koja je ubila bivšeg dečka, ISPLIVALI JEZIVI DETALJI
Foto: Facebook Printscreen

jezivo

ZAVEZALA BIH GA i MUČILA: Počelo suđenje devojci koja je ubila bivšeg dečka, ISPLIVALI JEZIVI DETALJI

Hrvatska -

Danas je počelo suđenje Nuši Bunić zbog ubistva Nikole Tureka. Pripremno ročište na rasporedu je bilo u 8.30 sati na varaždinskom Županijskom sudu.

Iz varaždinskog Županijskog suda hrvatskim medijima su poručili da je pripremno ročište bilo tajno i da zbog toga ne mogu da otkriju nikakve informacije, ali su dodali i da će rasprave biti tajne, pa ni o njima neće biti informacija. Podsećamo, pre nešto više od mesec dana podignuta je optužnica protiv 21-godišnje Nuše Bunić. Optužena je da je 15. juna 2017. u Varaždinu, na livadi u predelu "Pri beli kipi" pored Drave, nožem ubola 30-godišnjeg Nikolu Tureka u levu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju, a potom pobegla s mesta zločina.

Turek je, navodi ŽDO u svom saopštenju, usled povrede počeo obilno da krvari, pao u hipovolemični šok i dobio moždani udar. Dva dana kasnije preminuo je u Opštoj bolnici Varaždin. U optužnici, ŽDO predlaže istražni zatvor Nuši Bunić zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Podsetimo, Nuša Bunić je posle ubistva policiji ispričala da je Turek pokušao da je siluje te da ga je zbog toga ubola u samoobrani.

Kako je nedavno objavljeno, Nuša Bunić se tokom istrage branila ćutanjem, a dokazi pronađeni tokom istrage upućuju da je Nuša Bunić zaista počinila krivično delo za koje se tereti. Naime, Nuša i Nikola su izmenjivali SMS poruke i našli se na mestu zločina, gde je pronađen nož s tragovima krvi, a pored noža ženske pantalone plave boje s tragovima krvi i jedan crni grudnjak.

Na automobilu su pronađeni tragovi otisaka na staklu prednjih desnih vrata vozila, za koje je veštačenjem utvrđeno da pripadaju Nuši Bunić. U automobilu je pronađena i jedna ženska torbica u kojoj se nalazilo više predmeta, između ostalog i futrola za nož crne boje i naočale za sunce s kojih je uzet otisak prsta za koji je DNK analizom utvrđeno da pripada Nuši Bunić.

Na kraju se saznalo da su Nuša i Nikola prekinuli ljubavnu vezu godinu i po pre počinjenog zločina, a ona je za drugog bivšeg dečka rekla: "Odvela bih ga na Dravu, zavezala u kućicu, tamo bih ga mučila, iživljavala se, rekla bih posle da je pritom pokušao da me siluje, posle svega bih se pravila mutava i to bi tako prošlo." Nakon što se saznalo za ubistvo, zajednička prijateljica poslala je poruku dečku s kojim je Nuša bila posle Nikole: "Tačno je uradila onako kako smo pričale. Još sam u šoku i ne mogu da verujem. Spominjale smo se kako je lakše s nožem nekog napasti jer je teže doći do pištolja, a i glasniji je... Ja sam mislila da je to bio samo razgovor, ali eto, očigledno nije."

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Facebook Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track