KAKVA SU OVO DECA: Evo šta kažu splitski đaci o brutalnoj tuči srednjoškolki
Foto: Facebook video screenshot

šokantno

KAKVA SU OVO DECA: Evo šta kažu splitski đaci o brutalnoj tuči srednjoškolki

Hrvatska -

Bez obzira na publicitet koji je dobila tuča dve srednjoškolke u Splitu, đaci čekaju da se prašina slegne pa da ih ponovo organizuju.

Ako je verovati najavama razrednih starešina akterki školske tuče u Splitu, ovo bi im mogao biti poslednji meč u karijeri pred splitskom publikom.

"Priča se da će je poslati u dom. Šta su oni iz tvog razreda rekli? Hoće li biti opet tuče? Da li će se Martina Vrabac tući? Kako je luda, hoće, meni bi to odgovaralo...", razmenjuju se informacije među učenicima ispred Ekonomsko-birotehničke škole između dvu smene.

Imena su promenjena jer su ipak maloletnici u pitanju.

U obližnjem kafiću koji važi za mesto okupljanja srednjoškolaca, za šankom su dva momka i jedna devojka. Gledaju, verovatno peti put već isti snimak sada viralne tučnjave. I komentarišu:

"Ljubica zna da drži šaku", konstatuje prvi. "Ma, to treba odmah u zatvor", konstatuje drugi ne dižući pogled sa napete scene na ekranu mobilnog.

Devojka, da ne ispadne kao da je ostala bez teksta, tvrdi da je jedna od akterki završila u policiji. Ostatak publike tiho klima glavom, i nisu iznenađeni. Već su znali tu vest.

Zato je pod znakom pitanja bila i jučerašnja borba, najpre najavljena za međusmenu, jer jedna od učesnica ide u popodnevnu smenu.

Stariji gosti kafića takođe komentarišu:" Razbile su se ko niko!"

Ipak , tuče nisu vest dana među učenicima, već profesori i neopravdani. Tek tu i tamo neko pita šta je sa dogovorenom tučom. Organizatorima se uvukao strah u kosti. Jedna od učesnica neće sada da učestvuje.

"Ma, one su ti bolesne. Ja ne znam šta to njima treba, mislim, neka se tuku, ja nemam ništa sa tim, 'ko ih j... Al' ću doći da gledam", kaže insajderka.

Na igralištu su dve učenice šokirane otkrivaju kakve su posledice zadobile akterke ove sada slavne tučnjave:

"Ženska je izgubila dva zuba, ej! Dva zuba! A ova druga ima šljivu na oku... Neki momak šeta oko škole i proverava je li policija još tu. Kada smo mi odlazili, nismo je videli".

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BOBNUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Zoran Marjanović otkriva ubicu svoje supruge?! Tvrdi da zna ko je ubio Jelenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja