(VIDEO) NIKO NORMALAN U TO NE MOŽE DA VERUJE: Hrvatski ravnozemljaš pokušao da ospori Maskovo lansiranje, internet ga URNISAO
Foto: Printscreen Youtube/Elvis Duspara

brutalno ismejan u komentarima

(VIDEO) NIKO NORMALAN U TO NE MOŽE DA VERUJE: Hrvatski ravnozemljaš pokušao da ospori Maskovo lansiranje, internet ga URNISAO

Hrvatska -

Pripadnici zajednice Ravna Zemlja koja zagovara teoriju da je Zemlja ravna ploča nedavno su spektakularno lansiranje džambo rakete "falkon hevi" kompanije Spejs Iks ispratili izražavanjem sumnje da je sve izmišljeno, dodajući da je to najobičnija reklama za automobil Tesla Roudster. Ubrzo zatim se na Jutjubu se pojavio snimak jednog Hrvata sa sličnim stavovima.

"Vavilonci širom Hrvatske su oduševljeni. U delirijumu su posle gledanja video klipa za reklamnu kampanju jednog automobila. U tom reklamnom spotu prikazano je kako automobil odlazi u svemir. Nećete verovati, oni u to veruju.

Oni su duboko uvereni da se to stvarno dogodilo i da sada iznad Zemlje kruži nekakav automobil i to kabrio", kaže Elvis Duspara na početku svog video komentara.

Duspara u video klipu isključivo posprdnim komentarima "analizira" lansiranje rakete i snimke automobila u svemiru.

"Neki Vavilonci su doživeli kosmički orgazam, ali njima to nije problem. I vi u to verujete? Da biste verovali u nešto takvo morate da budete 'jako obrazovani', morate da pokupite sve doktorate ovog sveta", rekao je on sarkastično.

"Jer normalan čovek u to ne može da poveruje. Ako je zdrav, ako nije polupan i duhovno razvaljen on u to ne može da poveruje, on vidi da je to bajka", zaključio je Duspara.

Ovaj video je izazvao brojne reakcije na internetu, a mnogi komentatori su ismejali nastup hrvatskog "ravnozemljaša".

"Ovaj kanal je satira? Molim vas recite mi da jeste", napisao je jedan od njih.

"Zanimljivo je da one za koje je Zemlja okrugla nazivaš Vaviloncima. A upravo su Vavilonci bili ti koji su Zemlju smatrali ravnom pločom okruženom velikim okeanom. I dalje pričas bez ikakvih konkretnih dokaza kao i čitava tvoja zajednica", zaključio je drugi.

Kurir.rs/Vecernji.hr

Foto: Printscreen Youtube/Elvis Duspara

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO JE BLAM GODINE ! Ili ne pravi se šmeker, kada to nisi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja