(VIDEO) HOROR U HRVATSKOJ: Zaključala vrata i zaklala muža (46) pred očima izbezumljene dece!
Foto: Printscreen Youtube

STRAVIČNo

(VIDEO) HOROR U HRVATSKOJ: Zaključala vrata i zaklala muža (46) pred očima izbezumljene dece!

Hrvatska -

KOPRIVNICA - Večeras se u mestu Goli kod Koprivnice dogodio strašan zločin. Dejan Slivar (46), otac troje maloletne dece, pronađen je oko 17:40 mrtav u porodičnoj kući.

Zločin se dogodio pred očima dvoje male dece. Komšije kažu da se sumnja kako je Slivara ubila njegova nevenčana supruga. Navodno je zaključala ulazna vrata, a zatim nesrećnog čoveka zaklala nožem pred očima dece. Slivar i njegova nevenčana supruga bili su u svađi, Ona ga je napustila, a nedavno se vratila sa svojim detetom i u poodmakloj trudnoći. Treće Slivarovo dete bilo je van kuće i upravo je ono i pozvalo policiju i hitnu pomoć.

Slivarova nevenčana supruga posle ubistva nije htela da pusti policiju u kuću, pa su morali da provale vrata. Tamo ih je zatekao stravičan prizor, čovek u lokvi krvi i prestravljena deca u šoku. Žena je prebačena u bolnicu, a Centar za socijalnu zaštitu će da odluči šta će biti sa decom, koja su jedini svedoci zločina. Kako javljaju lokalni mediji, Dejan Slivar bavio se poljoprivredom i transportom, a bio je brat bivšeg predsednika RK Gola, Davora Slivara. Majka njegovo troje dece preminula je pre nekoliko godina.

Kurir.rs/Podravski.hr

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track