ZATVORSKU ĆELIJU ZAMENILA BOLNICOM: Majka monstrum Kjara Rojnić doživela nervni slom na suđenju i završila na psihijatriji u Zagrebu
Foto: Facebook Printscreen

UBILA SVOG SINČIĆA DENISA (3)

ZATVORSKU ĆELIJU ZAMENILA BOLNICOM: Majka monstrum Kjara Rojnić doživela nervni slom na suđenju i završila na psihijatriji u Zagrebu

Hrvatska -

Nekoliko sati pošto joj je počelo prvo ročište u suđenju za ubistvo njenog sinčića Denisa Pašića (3), čedomorka Kjara Rojnić hitno je prebačena na psihijatriju zatvorske bolnice u Zagrebu.

Njen advokat Davor Štorga potvrdio je tu informaciju i dodao da je njegovoj klijentkinji i inače mesto u bolnici, a ne u zatvoru, s obzirom nja to da se deset godina lečila na psihijatriji.

Štorga je, inače, izazvao gnev javnosti najavljujući da će se tokom suđenja "ustanoviti istina drugačija od one koja je dosad iznošena u javnosti". Hrvatski građani i mediji navode da je istina da je Kjara jastukom ugušila rođeno dete i pitaju Štorgu koja je istina drugačija od te.

foto: Printscreen YouTube

Za razliku od Kjare, 15-godišnjakinja koja je optužena da joj je pomogla da ubije malog Denisa još je u zatvoru, i to za odrasle. Hrvatski mediji saznaju da ona teško podnosi život iza rešetaka, ali da nema nekih ozbiljnijih problema.

"Ona je maloletnica koja se već devet mjeseci nalazi u zatvoru za odrasle. Radimo na tome da je prebacimo negde gde bi bilo prikladnije za nju", kaže njen advokat, Pavle Pašić.

Podsećamo, Kjara Pašić je 23. maja 2017, uz pomoć maloletnice, ugušila svog sinčića Denisa. Njegovo telo zatim su odnele do zabačenog dela obale i tamo ga bacile u more, da bi majka monstrum nekoliko sati kasnije otišla u policiju da prijavi nestanak deteta. Policija je brzo povezala činjenice i uhapsila i Kjaru Rojnić i njenu sučesnicu.

Kurir.rs/100posto.hr

Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track