(FOTO) PRIZOR KOJI JE MNOGE RASTUŽIO: Pas na -10 ležao na snegu, a kada se javio vlasnik, tek onda je na Fejsbuku počela rasprava!
Foto: Facebook/Uživo iz Zaprešića

SKLUPČAO SE NA VELIKOJ HLADNOĆI

(FOTO) PRIZOR KOJI JE MNOGE RASTUŽIO: Pas na -10 ležao na snegu, a kada se javio vlasnik, tek onda je na Fejsbuku počela rasprava!

Hrvatska -

Ledeni talas iz Sibira pogodio je ceo Balkan, pa tako i Hrvatsku gde je jedan Zaprešićanin snimio tužan prizor.

Naime, video je nemačkog ovčara kako leži sklupčan u snegu na minus 10 stepeni.

"Kako volim životinje a i sam sam vlasnik jednog nemačkog ovčara, duboko me je potresla scena koju sam zatekao, naime na -10 stepeni leži nemački ovčar - vidno promrzao i ščućuren. Kako sutra prognoziraju -17 stepeni, strah me je da možda pas ne bi preživeo te uslove, pa vas sve koji znaju vlasnike ili ih nekako mogu kontaktirati molim za pomoć da se pas zbrine!", napisao je na Fejsbuku.

I dok je na Fejsbuku trajala žustra rasprava, promrzli pas je odjednom nestao iz dvorišta, a onda se oglasio i njegov vlasnik.

"Prvo, prijatelju, pas ima kućicu, pas je dobro zbrinut i održavan u veterinarskoj stanici Zaprešić, vrlo dobrog je zdravlja, ja se brinem za njega jer je to moj pas. To što nije u kućici i više voli biti napolju, to vi, mladiću, ne bi trebalo da koristite za svoju promociju... A pošto ste to javno objavili, mladi gospodine, želim javno izvinjenje, to je najmanje što možete učiniti zbog ove vaše sramotne izjave", odgovorio je vlasnik psa, ali to nije nimalo zadovoljilo korisnike Fejsbuka, pa se rasprava nastavila.

"Da mi je videti bi li, i da ga pustite s lanca, ležao u snegu... Jadan, nema drugog izbora, a vi kažete 'on voli da bude napolju'", bio je samo jedan od komentara.

Kurir.rs/Facebook/Jutarnji list Foto: Facebook/Uživo iz Zaprešića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja