(VIDEO) PUKAO MU FILM: Član hrvatskog SDP-a pocepao člansku kartu, pa podelio snimak na društvenim mrežama
Foto: Printscreen Facebook/Mario Wol

gorko se razočarao

(VIDEO) PUKAO MU FILM: Član hrvatskog SDP-a pocepao člansku kartu, pa podelio snimak na društvenim mrežama

Hrvatska -

Član hrvatske Socijaldemokratske partije Mario Vuković iz Koprivnice na društvenim mrežama je objavio kratak video snimak sa naslovom "Kad ti pukne film", u kojem cepa člansku kartu te stranke.

"Od kada sam punoletan glasam za SDP. Zadnjih par godina sam i njihov član. Ali neću više. Gotovo je! Neću više nikada biti za njih. Nikad! Idem u inostranstvo, nema mi druge", rekao je Vuković.

Kako se navodi, za manje od 24 sata video je pogledalo više od pet hiljada ljudi, a podelilo skoro 50 korisnika Fejsbuka.

Vuković je poslednjih 11 godina radio u Koprivničkim vodama, a kako je kazao u toj firmi, kojom upravlja lokalni SDP, od početka ga šikaniraju, odnosno slali su ga sa jednog na drugi posao.

Iz uprave Koprivničkih voda kažu da je Vuković radio kod njih 13, a ne 11 godina, a poslednje radno mesto bilo mu je pomoćnik vodomontera koje odgovora njegovoj stručnoj spremni, kao i da je problem počeo jer Vuković nije pristao na edukacije i interne ispite.

"Nije pristao, nego je vređao. Nije hteo ni da potpiše novi ugovor o radu, niti je hteo da iskoristi svoje pravo na žalbu. Otišao je u decembru prošle godine i više nije dolazio na posao", kažu iz Uprave.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Printscreen Facebook/Mario Wolf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja