(VIDEO) SEKS-SKANDAL TRESE HDZ: Istaknuti član se borio za porodične vrednosti, a ljubavnici godinama slao golišave selfije
Foto: Youtube screenshot/Pero Jozic

sramota

(VIDEO) SEKS-SKANDAL TRESE HDZ: Istaknuti član se borio za porodične vrednosti, a ljubavnici godinama slao golišave selfije

Hrvatska -

Saborski poslanik HDZ-a Franjo Lucić je u velikom problemu pošto su se pojavili obnaženi selfiji koje je istaknuti član vladajuće stranke slao ljubavnici iz luksuznog hotela.

Lucić je ljubavnici slao intimne fotografije koje je snimio tokom višegodišnje veze. Franjo Lucić je u višegodišnjem braku, a na svoju suprugu je prebacio deo poslovanja nakon što se protiv njega pokrenut sudski postupak.

Deo selfija koje je obnaženi Lucić slao ljubavnici snimljen je u izuzetno luksuznom hotelu, sa mermernim kupatilima, raskošnom spavaćom sobom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom Versaće i skupocenim dizajnerskim detaljima.

Lucić je u svojoj posljednjoj imovinskoj kartici naveo veliku neimaštinu, pa tako tvrdi da nema ušteđevine, kao ni nekretnine, automobil, brod ni deonice. Po službenoj imovinskoj kartici Lucić je najsiromašniji HDZ-ovac u Saboru.

Po objavljivanju fotografija oglasio se i Lucić koji tvrdi da je ovo “strašno, potpuna katastrofa”, ali da fotografije “ne odgovaraju istini”, i da mu se sve namešta.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: YT Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track