BAHATI SIN PREDSEDNIKA OPŠTINE: Zaustavio saobraćaj na magistrali i prebio vozača jer ga je pretekao
Foto: Facebook

OBRAČUN U HRVATSKOJ

BAHATI SIN PREDSEDNIKA OPŠTINE: Zaustavio saobraćaj na magistrali i prebio vozača jer ga je pretekao

Hrvatska -

Mate Roščić, 27-godišnji sin Joska Roščića, načelnika Opštine Baška Voda i brat HDZ-ove saborske poslanice Dragice Roščić, pre dva dana napao je 40-godišnjeg Rokija Čovića, kuvara iz Tučepa, i to posle duže jurnjave po jadranskoj magistrali.

"Roki je krenuo na posao u hotel gde radi kao kuvar. U Ruskamenu je pretekao jednu "tojotu". Vozač mu se prilepio, počeo je da signalizira da skrene i stane. U Medićima je stao i okrenuo se nazad i automobila ga nije pratio. Međutim, posle ga je sustigao i u Krvavici uleteo ispred nekakvih kamiona i zaustavio saobraćaj na magistrali. Došao je do Rokija počeo da ga psuje i udara po vratima. Otvorio je vrata i najpre ga nekoliko puta udario pesnicom u glavu. Roki se branio pa mu je izvrnuo ruku i onda ga nekoliko puta udario nogom u glavu. Ljudi su u šoku gledali kako ga mlati. Priskočio je njegov prijatelj i odvukao ga. Da nije, ko zna šta bi bilo s Rokijem", ispričao je njegov prijatelj.

foto: Profimedia

Na magistrali se u tom trenutku zatekla i jedna medicinska sestra koja je pružila prvu pomoć Čoviću. Pukla mu je bubna opna, vilica mu se rasklimala...

Susreli su se dan kasnije u makarskoj policijskoj stanici. Roščić je kazao da mu je žao, Čović mu je dao ruku i zagrlio ga. Za sad nije pokrenuo protiv njega nikakav postupak.

Policija je, pak, Roščića prijavila za prekršaj članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Roščić je priznao da je počinio prekršaj pa je postignut sporazum o krivici.

Čuli smo se kratko s Roščićem. Kaže da mu je sin punoletan i da ne odobrava ovakvo njegovo ponašanje.

"Čuo sam da su se pomirili i da su bili na piću", kazao je Roščić stariji. Tvrdi da nije bio u policijskoj stanici kako bi urgirao za sina.

Osim toga, Čovićev automobil je pretrpeo štetu, istrgnut je retrovizor, vrata su ulubljena, a otkazao je i podizač stakala...

Kurir.rs/Index.hr Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track