(VIDEO) PRIJATELJI UBICE KOMŠIĆA NAPALI PORODICU UBIJENE KRISTINE! MAJKA OČAJNA: Meni dete niko ne može da vrati, ali treba isterati pravdu!
Foto: Printscreen

ZLOSTAVLJANJE SE NASTAVLJA

(VIDEO) PRIJATELJI UBICE KOMŠIĆA NAPALI PORODICU UBIJENE KRISTINE! MAJKA OČAJNA: Meni dete niko ne može da vrati, ali treba isterati pravdu!

Hrvatska -

"Jedva sam dočekala presuda i zadovoljna sam. U četvrtak kreće presuda i za Bukovačku, kad su David i još trojica presreli Kristinu autom i oteli joj mobiLNI. Meni je zadovoljština broj godina koji je dobio, ali meni dete ne može niko DA vrati. Znam da će se žaliti, ali i ja bih se žalila da je dobio manje od 30 godina. Meni jeste zadovoljština što je dobio toliko godina, ali meni dete niko ne može da vrati", kazala je Kristinina majka Vesna Krupljan posle čitanja presude.

Ona kaže da je reakcija Komšićevih, koji su napustili sudnicu čim je sudija pročitala presudu, a Ivo Komšić, otac ubice Davida, je još ispsovao majku svima", bila očekivana.

"To sam se nadala da će oni odmah skočiti - dete je iz Bosne, kako može da mu se sudi. On je bio normalno uračunljiv, sa 88 puta (uboda), otišao je kod prijatelja da se istušira i uzeo od prijatelja odeću. I uopšte se nije lečio u Bosni jer je njegova tetka dan pre sahrane došla da mi izrazi saučešće i rekla da je govorila bratu da David treba da ide na lečenje. A David nije išao na lečenje", priča ona.

foto: Printscreen Facebook/24sata.hr

Vesna Krupljan

Vesna Krupljan je potvrdila da je četiri puta prijavljivala policiji da je David napadao njenu ćerku, ali da policija nije ništa uradila.

Dok je gospođa Krupljan davala izjavu, dva mladića, prijatelji ubice Davida Komšića, dobacivali su joj, a jedan od njih napao je Kristininog strica, Dalibora Krupljana.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track