HRVATSKA ZGROŽENA REAKCIJOM OCA UBICE KOJI JE IZMASAKRIRAO TRUDNU DEVOJKU (18) Ivo Komšić: Sramota, osudili ste dete iz Bosne, odlazim odavde, j... vam mater! DOBIO JE BRUTALAN ODGOVOR!
Foto: Printscreen Instagram

sramotno

HRVATSKA ZGROŽENA REAKCIJOM OCA UBICE KOJI JE IZMASAKRIRAO TRUDNU DEVOJKU (18) Ivo Komšić: Sramota, osudili ste dete iz Bosne, odlazim odavde, j... vam mater! DOBIO JE BRUTALAN ODGOVOR!

Hrvatska -

David Komšić dobio je 30 godina zatvora jer je trudnu devojku Kristine Krupljan (18) brutalno ubio sa 88 uboda nožem. Reakcija njegovog oca Ive Komšića na presudu bila maloj je reći, besramna.

On je podivljao kada je čuo presudu i skočio i sa suprugom Oliverom i izašao iz sudnice. Odgurnuo je sudskog policajca urlajući:

"Sramota, osudili ste dete iz Bosne, odlazim odavde, j... vam mater".

Inače ovaj bahati ugostitelj prethodno je, dolazeći na izricanje presude, mater psovao i novinarima zato što su došli da izveštavaju o presudi njegovom sinu.

foto: printscreen, printscreen

Sramno je što je jedan monstruozan zločin pokušao da umanji i presudu prikažei kao napad na njegovog sina jer je poreklom iz BiH. Ovo nije prvi put da Komšići pokušavaju da relativizuju suđenje, a od sina naprave žrtvu kojoj se, eto, sudi jer je iz Bosne. To su radili više puta tokom suđenja, a danas je bio vrhunac.

Ova izjava ubičinog oca iziritirala je javnost i isprovocirala mnoge osuđujuće komentare na račun Ive Komšića, kako u Hrvatskoj tako i u BiH. Većina je zgrožena takvim relativizovanjem zločina.

foto: Printscreen

Ovo su samo neki od komentara:

"Sad tata spominje Bosnu... a da su ga osudili u BiH bilo bi... zato što je Hrvat... svi koriste nacionalizam za neku utehu", napisao je jedan čitalac na Facebooku portala Klix.ba.

"A kad ste u Bosni nije Bosanac nego Hrvat, a kada nema izlaza onda je Bosanac", dodao je drugi.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

"Valjda mu sude zbog najbrutalnijeg ubistva, a ne zato što je iz Bosne ! Razumem oca, ali ne razumem njegovu nečovečnost i ignorisanje žrtve", napisala je jedna čitateljka. "Šta nacionalna pripadnost Ima sa ubistvom jedne osobe, kako to da je sad Bosanac?", piše četvrti.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

"Bosanac, Indijac il vanzemaljac svesno je oduzeo život nekome. Mislim da je sve drugo suvišno komentarisati"

"Al kako mu tata i odbrana kažu, on nije ni nasilnik ni zločinac, a kako je mogao 88 puta ubosti, to može samo kad misli da mu niko ništa ne moze, kućno vaspitanje"

foto: Printscreen
foto: Printscreen

"Ocu odmah 5 godina zatvora za izjavu, a sinu dodati još 10 godina zbog očeve izjave jer postoji ozbiljna mogućnost da otac napravi jos jednog bolesnika kao sto je i on sam"

Kurir.rs/Index.hr

Foto printscreen instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ŠPIJUNSKA LETELICA NAD SRBIJOM! Danima pratili kretanje naše Vojske!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja