MAJKA MONSTRUM OSUĐENA NA 33 GODINE ZATVORA: Ugušila sina (3) jastukom, pa ga bacila u more
Foto: Profimedia

IMALA I SAUČESNICU

MAJKA MONSTRUM OSUĐENA NA 33 GODINE ZATVORA: Ugušila sina (3) jastukom, pa ga bacila u more

Hrvatska -

Kjara Rojnić (33) danas je nepravomoćno osuđena na 33 godine zatvora i još najviše dve godine psihosocijalnog lečenja zbog ubistva trogodišnjeg sina Denisa Pašića.

Za ubistvo sina sudilo joj se zajedno s 15-godišnjakinjom koja joj je u zločinu pomagala, ali su novinari prilikom izricanja njene kazne morali da napuste sudnicu.

Maloletna saučesnica dobila je do tri godine u Popravnom domu u Požegi. Na veštačenje će morati da ide svakih šest meseci.

Tužilaštvo je u svom završnom govoru utvrdilo kako smatra dokazanim da su Pašić i maloletnica, tada 14-godišnjakinja odbegla iz Doma za vaspitanje dece i omladine u Puli, 23. maja prošle godine jastukom ugušile malog Denisa u stanu, a potom telo dečaka odnele i bacile u more.

Pašićeva je potom prijavila pulskoj policiji da joj je dete nestalo dok se igralo u parku kod zgrade u Akvilejskom prilazu.

Premda se policajcima njena priča od početka nije činila uverljivom, po Puli je pokrenuta potraga. Istovremeno, policajci su bili uporni s pitanjima pa se majka u ranim jutarnjim satima slomila i odvela ih do tela dečaka.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track