(VIDEO) VELIKI POŽAR U ZAGREBU: Gorela zgrada u blizini Muzeja savremene umetnosti, građani vikali u panici GORI, BEŽITE DOLE!
Foto: Čitalac 24sata.hr

VATROGASCI BRZO UGASILI VATRU

(VIDEO) VELIKI POŽAR U ZAGREBU: Gorela zgrada u blizini Muzeja savremene umetnosti, građani vikali u panici GORI, BEŽITE DOLE!

Hrvatska -

U Novom Zagrebu izbio je veliki požar, a crni dim je počeo da kulja iz jedne zgrade u blizini Muzeja savremene umetnosti.

Radi se o zgradi koja je još u izgradnji. Vatrogasci su u međuvremenu ugasili požar, ali dok je vatra buktala na zgradi su bili radnici.

Zasad nema informacija da li neko povređen. Prema izjavama svedoka, požar je izbio oko 10 sati ili malo iza 10 sati.

foto: Čitalac 24sata.hr

"Dok je gorelo, radnici su bili na zgradi i u blizini vatre. Vatrogasci su stigli do oko 10.30 i za 10 minuta su ugasili požar", rekla je jedna Zagrepčanka.

"Dim je samo krenuo u vis. Taman smo bili na terasi kafića. Odjednom su se čuli panično muški glasovi: 'Gori! Gori! Bež'te dole!' Ali, ne znam jesu li s tog dela odakle je buktinja krenula. Radovi na toj zgradi traju već neko vreme. Ne bi me začudilo da je premorenost radnika pridonela nesreći", rekao je kratko jedan od stanara u Središću.

Kurir.rs/Večernji list/Jutarnji list Foto: Čitalac 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track