(VIDEO) ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO HRVATSKU: Zadavio majku sedmoro dece, a na zidu kuće ostavio jezivu poruku!
Foto: Printscreen Avaz.ba

PORODIČNA TRAGEDIJA

(VIDEO) ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO HRVATSKU: Zadavio majku sedmoro dece, a na zidu kuće ostavio jezivu poruku!

Hrvatska -

KUTINA - Meštani Marinog Sela, kod Lipika, šokirani su brutalnim ubistvom koje se juče dogodilo u njihovom komšiluku.

Leš Marije L. (49) pronađen je na zgarištu kuće. Ispostavilo se da je majka sedmoro dece ubijena pa zapaljena kako bi se prikrili tragovi zločina. Ubrzo je uhapšen i njen suprug Željko u obližnjoj šumi gde je pronađen kako mirno spava.

"Poslednja želja da smo zajedno u grobu", jeziva je poruka ispisana na zidu njihove porodične kuće koju je ispisao njen ljubomorni suprug posle ubistva.

Željko L. je najpre užetom zadavio suprugu, a onda dok je žena ležala na podu, zapalio deo kuće kako bi zameo trag krvavog zločina. Osumnjičeni je posle ubistva pobegao i krio se u obližnjoj šumi. Policija je ubici ušla u trag u večernjim satima i uhapsila ga.

Navodno je pronađen kako bezbrižno spava u šumarku. Prilikom kontrole u krvi mu je izmereno više od dva promila alkohola u krvi. Iz policije su potvrdili da je osumnjičeni u više navrata prijavljivan zbog porodičnog nasilja.

Detalji stravičnog zločina kakvo selo ne pamti još se prepričavaju u lipičkom kraju. Marija je bila domaćica i brinula o porodici. Imala je šestoro dece sa Željkom i jednu ćerku iz prvog braka. Željko je radio na građevini.

"Marija je htela da se razvede jer se Željko često opijao i tada je postajao druga osoba. Postajao je ljubomoran i lako gubio kontrolu. Često su se svađali. Ipak, ne mogu da verujem da je ubio", kaže jedna meštanka.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Printscreen Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track