Najnovije vesti

MALOG DENISA (3) MAJKA JE UBILA NA DANAŠNJI DAN! Lelek očajnog oca: Bio si moj život, bio si moje sve...
Foto: Printscreen YouTube, Privatna arhiva

TUŽNA GODIŠNJICA

MALOG DENISA (3) MAJKA JE UBILA NA DANAŠNJI DAN! Lelek očajnog oca: Bio si moj život, bio si moje sve...

Hrvatska

Malog Denisa Pašića su 23. maja prošle godine u stanu u Puli jastukom ugušile majka Kjara i njena maloletna saučesnica, a njegov otac, Rešid Pašić, napisao je emotivno pismo povodom godišnjice ubistva. 

Dok je Kjara ubijala svog sinčića, njegov otac Rešid bio je u zatvoru u BiH, gde još služi kaznu zbog toga što je istukao Kjarinog ljubavnika. Vest o smrti sina tako ga je slomila da ga je uprava zatvora bez reči pustila da prisustvuje sahrani i nosi telo svog deteta.

foto: Printscreen YouTube

Rešid Pašić

 

Danas Rešidova sestra, Kadifa, kaže da je celoj porodici teško, ali da je njenom bratu najgore.

 

"Pre nekoliko dana zvao je nas i majku i rekao da mu je sve teže kako vreme prolazi", kaže Kadifa.

 

A Rešid se u pismu na godišnjicu ponovo prašta od mrtvog jedinca, od koga ne može da se oprosti.

foto: Privatna arhiva

"Prođe godina dana od kad me je napustio moj jedini i nikad prežaljeni sin Denis Pašić. Pitam se zašto je moralo biti tako jer imao si samo tri godine i bio si dijete puno života. Tvoje vesele, razigrane oči babo i danas vidi kad god sklopim oči. Bio si moj život, moje sve. Moje je srce bilo ispunjeno onoga dana kada si rođen. Danas ne mogu da vjerujem da te nema i da si me napustio zauvijek. Poslije tebe ostao sam slomljen čovjek. Izgubio sam ono što sam najviše volio... Izgubio sam sine tebe. Zahvalan sam Allahu što te u moj život dao, što mi je dao da osjetim tu ljubav i sreću, da osjetim tvoju toplinu i miris kad god bih te u naručje uzeo. Ali poslije svega ostao sam slomljen čovjek koji nije bio spreman da te izgubi i koji se nikad nije nadao tome. Očekivao sam da ćeš jednog dana svome ocu na mezaru Fatihu proučiti, ali sine, život je nepredvidiv i sudbina je htjela drugačije. Još i danas osjećam tvoj miris, čujem u snu tvoj smijeh. Sve dok tvoj babo postoji, nikad zaboravu predan biti nećeš...

 

Dušo moja, ptičice Džennetska... svaka moja dova upućena je Allahu dž. š. da ti otvori vrata svoga Dženneta i da uživaš u Džennetskoj bašti.

 

Voli te tvoj babo najviše na svijetu. Svi smo Allahovi i njemu se vraćamo! Sa bolom u duši, Rešid Pašić."

foto: Printscreen 24sata.hr/ Hajrudin Merdanović

Ovde je čedomorka Kjara ostavila telo svog mrtvog sina

 

Porodica Pašić želela je da podigne malom Denisu spomenik na plaži u uvali Mandrač, na kojoj je Kjara ostavila njegovo mrtvo telo.

 

"Slali smo mejlove gradonačelniku i gradskoj upravi. Planirali smo da se sastanemo tamo na godišnjicu Denisove smrti i podignemo mu spomenik da se zločin nikad ne zaboravi", priča Kadifa i dodaje da porodica nije dobila nikakav odgovor i da će se sastati u selu kraj Velike Kladuše, gde su pokopali dečaka.

 

foto: Printscreen YouTube

ČEDOMORKA KJARA OSUĐENA NA 33 GODINE ROBIJE
Sud u Puli osudio je nedavno Kjaru Rojnić nepravosnažnom presudom na 33 godine zatvora zbog teškog ubistva sina. Njena maloletna saučesnica, koja je u vreme izvršenja zločina imala 14 godina i nikad se nije pokajala, osuđena je do tri godine u Vaspitnom zavodu u Požegi.

 

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen YouTube, Privatna arhiva

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...