DAMIR K. NA SUDU U FRANKFURTU: Jesam ga skalpirao, ali samo da bih video sudiju! Angela Merkel je naredila da me strpaju na psijihatriju!
Foto: Profimedia, 0310125800

SUDIJA U ŠOKU

DAMIR K. NA SUDU U FRANKFURTU: Jesam ga skalpirao, ali samo da bih video sudiju! Angela Merkel je naredila da me strpaju na psijihatriju!

Hrvatska -

Damir K., koji je u avgustu prošle godine napao u Frankfurtu pozanika Branimira G. (73) i gotovo ga skalpirao razbijenom flašom piva, konačno je izašao pred nemačkog sudiju i ispričao mu da nemačka kancelarka naložila nemačkoj i hrvatskoj policiji da ga smeste na psihijatriju.

Damir K. je u Hrvatskoj 2007. godine osuđen zbog pljačke i bio je u zatvoru skoro tri godine, a onda je tražio 300.000 evra odštete jer je tvrdio da se tokom procesa manipulisalo dokazima.

Tvrdio je i da ga nemačka i hrvatska policija proganjaju da bi ga sprečile da objavi dokaze o korumpiranosti Angele Merkel, koje ima na ju-es-biju i ce-deima.

Tužio je i Vodafon, Telekom i Telefoniku. Nije plaćao račune jer mu je poslodavac ostao dužan, pa je na morao da se iseli iz stana. A da bi javnosti pokazao dokaze protiv Angele Merkel, u maju 2017. otišao je u Berin. Hteo je da se sastane s Martinom Šulcom, ali stigao je do ZDF-ovog studija kod Brandenburške kapije. Dalje ga nisu pustili, pa je nožem ranio čuvara. Smirili su ga tek vatrogasnim aparatom i udarcima u grudi.

A onda se u avgustu posvađao oko Merkelove sa poznanikom Branimirom. Udario ga je kamenom i flašom piva, a onda je nesrećnom čoveku skoro potpuno skinuo skalp.

"Hteo sam da uradim nešto ozbiljno da bih došao pred sudiju, da mi pomogne oko mojih dokaza. Nisam opasan ni za sebe ni za druge", branio se on juče pred sudom.

Sudija treba da odluči koliko će Damir K. provesti na psihijatriji.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja