OVAKO JE UHAPŠEN POMAHNITALI ZAGREBAČKI PUCAČ: Komšije kažu da je horor počeo kada se u kraj doselio misteriozni podstanar!
Foto: Printscreen Youtube

rafali iz kalašnjikova

OVAKO JE UHAPŠEN POMAHNITALI ZAGREBAČKI PUCAČ: Komšije kažu da je horor počeo kada se u kraj doselio misteriozni podstanar!

Hrvatska -

ZAGREB - Objavljen je snimak hapšenja muškarca koji je ispalio rafal u Novom Zagrebu.

Danas nešto pre dvanaest sati policiji je prijavljena pucnjava u Šišićevoj ulici u Zagrebu, a samo pukom srećon niko od dece u obližnjem vrtiću i školi nije stradao.

Specijalci su odmah intervenisali i uhapsili osumnjičenog pucača. Da podsetimo čulo se više rafala, a policija je naknadno ogradila cijelo područje.

"Prvo sam oko devet čuo neke pucnje. Nisu to bili rafali, već pojedinačni pucnjevi. Posle toga su se u nekim vremenskim intervalima čula tri, četiri odvojena rafala, mislim iz kalašnjikova" priča jedan od stanara,

Prema izjavi nekih stanara koji žive u blizini i sinoć su se između 20 i 21 sata čuli su pojedinačni hici, a navodno i pre desetak dana neko ispalo hitac.

Među stanarima se priča da se nedavno u njihov kraj doselio podstanar o kojem niko nije imao nikakave informacije, a čini se da bi on mogao biti odgovaran za današnju, kao i ranije pucnjave.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track