OLUJA I POPLAVE U KARLOVCU: Čoveka izvlačili iz vode, automobil ostao zaglavljen (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / KAportal Karlovac

hitne službe na terenu

OLUJA I POPLAVE U KARLOVCU: Čoveka izvlačili iz vode, automobil ostao zaglavljen (VIDEO)

Hrvatska -

U Karlovcu je danas popodne, nakon obilnih kiša, došlo do poplave i brojnih zastoja u saobraćaju zbog poplavljenih puteva.

Došlo je i do prekida u snabdevanju strujom, a poplavljeni su mnogobrojni podrumi, prenosi 24sata.hr.

Gradonačelnik Damir Mandić izjavio je da su na terenu svi vatrogasci i pripadnici komunalnih službi kako bi ispumpali višak vode na mestima gde su problemi najveći.

Jedan od automobila je u pokušaju da prođe poplavljenom ulicom ostao zaglavljen u vodi, a na snimku se vidi kako vozaču pomažu da izađe iz vode.

"Pre njega je prošlo nekoliko automobila, ali je voda bila niža. Počela je da nadire iz iz šahtova, kiša je i dalje padala pa se nivo brzo podigao. Ali, gospodin je uprkos tome pokušao da prođe kroz vodu. Auto je odjednom stao i ugasio se. Ostao je zarobljen u vodi, a sa njim je u vozilu bio još jedan muškarac. Morali su da izađu iz automobila u vodu, a ljudi su im pomagali u izvlačenju" rekla je čitateljka za 24sata.hr.

Lokalna služba za hitne slučajeve saopštila je da su u kratkom vremenu primili više od stotinu poziva, da su sve službe na terenu, pomažu građanima i rade na uspostavljanju saobraćaja koji je u prekidu pošto su poplavljene mnoge saobraćajnice.

Kurir.rs / 24sata.hr

Foto: YouTube prtscr / KAportal Karlovac, Oops Croatia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track