Najnovije vesti

PEDIKIRKA I PENZIONER NAPRAVILI HAOS U ZADRU: Potukli se zbog Tompsonove pesme, sud ih dobro ZVEKNUO PO DŽEPU
Foto: Profimedia, Printscreen YouTube

ČERUPANJE

PEDIKIRKA I PENZIONER NAPRAVILI HAOS U ZADRU: Potukli se zbog Tompsonove pesme, sud ih dobro ZVEKNUO PO DŽEPU

Hrvatska

ZADAR - Na Prekršajnom sudu u Zadru novčanom kaznom zbog narušavanja javnog reda i mira kažnjeni su 32-godišnja pedikirka i 38-godišnji nautičar iz tog hrvatskog grada, koji su se u kafe baru sukobili sa 70-godišnjim penzionerom, lokalno poznatim kao barba Šime, jer je tražio da se pusti pesma pevača Marka Perkovića Tompsona.

Tuča se desila 2. januara u kafiću u krugu Autobuske stanice u Zadru, gde se 32-godišnjakinja najpre posvađala sa barba Šimom, koji joj je prigovorio što nije pustila Tompsona, poznatog po veličanju ustaštva na svojim koncertima i u svojim pesmama, piše zadarski sajt lista "Slobodna Dalmacija".

 

Umesto Tompsonove, puštena je pesma Miroslava Škora, pa je barba Šime ljut odbio da joj plati piće. Ona ga je ošamarila, barba Šime joj je uzvratio udarac, a onda je počela da ga raspomamljeno šamara, na šta je penzioner izvadio suzavac i isprskao joj lice, zbog čega je pala na pod.

foto: Printscreen YouTube

Autobuska stanica u Zadru: Ovde se tuča dogodila

 

Baš u tom trenutku u kafić je ušao njen momak (38), inače nautičar, i tako nokautirao barba Šimu da je ovaj glavom udario o ivicu zida i ostao nepomično da leži dok je par otišao iz kafe bara.

 

Vlasnica kafića je na sudu rekla da je barba Šime inače dobar čovek i dobra mušterija i ispričala da ga je pedikirka sporne večeri njega hvatala za jaknu, odgurivala, gurala šakama, rukama, kao i da je on bio smiren, ali prilično pijan.

 

Navodi se da je par kažnjen sa 726 kuna (oko 100 evra), a sud pri izricanju kazne nije pronašao nikakve olakšavanjuće okolnosti.

 

Barba Šime je, sa druge strane, oslobođen optužbe za remećenje javnog reda mira jer je utvrđeno da je "postupao u nužnoj odbrani".

 

Kurir.rs/Tanjug

Printscreen 24sata.hr

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...