BAHATI SIN HRVATSKOG MINISTRA NIJE IZDRŽAO: Na prozivku medija reagovao KRŠENJEM ZAKONA
Foto: Facebook /Dino Bošnjaković

ludilo

BAHATI SIN HRVATSKOG MINISTRA NIJE IZDRŽAO: Na prozivku medija reagovao KRŠENJEM ZAKONA

Hrvatska -

Mlađi sin ministra pravosuđa Dražena Bošnjaković, 25-godišnji Dino Bošnjaković, poznat po svojim velikim životnim uspesima kao što su zauzimanje pozicije predsednika omladine HDZ-a u Ivanić Gradu i završavanje kursa za izradu EU projekata, postao je nacionalno poznat nakon što je Index.hr objavio kako je postavljen na poziciju predsednika Nadzornog odbora lokalne komunalne kompanije Ivakop.

Indexu su tada iz Ivakopa objasnili kako je imenovanje Bošnjakovića juniora u skladu s kod njih važećim pravilima, a on sam je u telefonskom razgovoru otkrio da je za predsednika Nadzornog odbora Ivakopa "predložen od gradonačelnika Ivanić Grada, pitali su me jesam li zainteresovan za tu funkciju i rekao sam da jesam, i to je u principu to, nema tu nikakve druge priče sa strane”. Pojasnio je da je njegovo članstvo u HDZ-u ipak imalo određenu ulogu u tome što je predložen za predsednika NO.

foto: Facebook /Dino Bošnjaković

Dino Bošnjaković je još naglasio da njegov otac "nije ništa znao oko toga, već sam mu ja samo javio kad je sve već bilo gotovo, kad sam ja sam potvrdio da bih išao u tu priču s Nadzornim odborom", a on me je "upozorio da bi moglo doći do ovoga što vi sada radite". “Kad već pišete o tome onda barem iznesite i te podatke a ne samo "sin ministra pravosuđa"...", poručio je tada Bošnjaković mlađi i dodao kako je njegovo imenovanje u Ivakopu i rezultat toga što je programski direktor ivanićkog Festivala igračaka".

Čini se da je Bošnjakovića juniora pogodio interes Index.hr za njegovo instaliranje na poziciju predsednika Nadzornog odbora Ivakopa pa je na svom profilu na Fejsbuku objavio fotografiju kako psa vodi na šetnju i to na livadi na kojoj jasno stoji znak kako je pristup psima zabranjen. "DI SI SAD INDEX.HR?!?", napisao je uz fotografiju Dino Bošnjaković, a ispod toga stavio i dva hashtaga - #breakingthelaw i #gangsta.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track