ZAGREPČANKA IZGUBILA MOBILNI I OPROSTILA SE OD NJEGA: Lucija ipak odlučila da još jednom pozove svoj broj i doživela najveće iznenađenje u životu!
Foto: Printscreen Facebook

ovome se nije nadala

ZAGREPČANKA IZGUBILA MOBILNI I OPROSTILA SE OD NJEGA: Lucija ipak odlučila da još jednom pozove svoj broj i doživela najveće iznenađenje u životu!

Hrvatska -

ZAGREB - Devojka je izgubila mobilni telefon u tramvaju i mislila da ga više nikada neće naći.

"Kad sam prošla sva mesta gde sam bila i shvatila da sam ga stvarno izgubila u tramvaju otpisala sam da ću ga ikad pronaći. Ipak nešto me nateralo da se još jednom pozovem svoj broj telefon i neko mi se javio.

Muški glas sa druge strane mi je rekao da je vozač tramvaja i da je vlasnik mobilnog telefona koji sam nazvala izgubio mobilni u tramvaju. Na moje opšte veselje rekao mi je da je trenutno na autobuskoj stanici, da vozi peticu i ide prema Prečku...

Na to sam ja iste sekunde istrčala iz stana bez novčanika i trčala do prve stanice kod da pokušam da ga presretnem na Zagrepčanki. Naravno opet je proradila moja loša sreća, jer mi je na raskrsnici Zagrepčanka petica prošla ispred nosa...

Ponovo sam nazvala svoj mobilni telefon da bi potvrdila da je to taj tramvaj koji tražim, uljudni vozač se opet javio i rekao da nema veze jer mu se smena završava uskoro, i da će izaći kod studentskog doma i tamo me sačeka.

Tako je i bilo, na stanici me čekao mladi vozač koji mi je odmah pružio mobilni telefon. zahvalila sam mu se i sad želim opet da se zahvalim dragom vozaču petice, kojem sam od silnog uzbuđenja zaboravila ime (žao mi je), što mi je vratio mobitel.

Takođe želim da se zahvalim i osobi koja je pošteno dala mobilni telefon vozaču. Mislim da ovo potvrđuje da ima poštenih ljudi u Zagrebu", napisala je na Lucija Jurković na Fejsbuku.

Kurir. rs

Foto printscrteen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track