TINEJDŽERKU (18) BRUTALNO PRETUKAO MUŠKARAC (31) U KAFIĆU U ZADRU:  Lupao joj glavom o lavabo u toaletu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

objavila slike na društvenim mrežama

TINEJDŽERKU (18) BRUTALNO PRETUKAO MUŠKARAC (31) U KAFIĆU U ZADRU: Lupao joj glavom o lavabo u toaletu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Hrvatska -

Brutalno pretučena 18-ogodišnjakinja, koju je u sredu uveče u Zadru premlatio 31-godišnji Darko Kovačević - Daruvarac, na društvenim mrežama je objavila šokantne fotografije posle napada.

Na fotografijama se vide oko podliveno krvlju i razbijena arkada. Takođe, devojka je puna masnica i ogrebotina.

foto: Printscreen/Instagram

Prema pričama svedoka, 31-godišnjak je devojci udarao glavom o lavabo u toaletu kafića zbog čega je zadobila teške telesne povrede. Hitno je prevezena u zadarsku Opštu bolnicu gde je zadržana na lečenju, a na društvenim mrežama je objavila potresne fotografije iz hitne pomoći.

Nasilnik je uhapšen dan posle napada. Priveden je istražnom sudiji s krivičnom prijavom za pretnju i nanošenje teških telesnih povreda, pa će u pritvoru provesti mesec dana.

foto: Printscreen/Instagram

"Policija je dobila dojavu da u kafiću u ulici Benka Benkovića muškarac tuče ženu. Dok su policijski službenici stigli na lice mesta, devojku je već odvezla hitna pomoć, a napadač je pobegao. Napadnuta 18-ogodišnja devojka je noć provela u bolnici i konstatovane su joj teške povrede lica", rekao je portparol zadarske policije Elis Žodan.

"Kad smo u četvrtak ujutro došli do nje, lekari su nam potvrdili da ima teške povrede lica. Od nje smo dobili krivičnu prijavu kad su nam lekari omogućili da razgovaramo s njom. Zbog napada je uhapšen 31-ogodišnjak iz Zadra, koji je kriminalistički saslušan zbog sumnje na dva krivična dela - nanošenje teške telesne povreda i pretnje. Posle obrade priveden je prvo na saslušanje kod županijskog državnog tužioca, a onda i kod istražnog sudije uz prijavu za ta dva krivična dela. Sudija mu je odredio jednomesečni istražni zatvor", rekao nam je Žodan.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja