HOROR U HRVATSKOJ: Vozač autobusa pretukao ženu pred  unukom (4) i ćerkom zbog parčeta pice! DETE NE SPAVA DVA DANA! (FOTO)
Foto: Printscreen 24sata.hr/čitalac

užas

HOROR U HRVATSKOJ: Vozač autobusa pretukao ženu pred unukom (4) i ćerkom zbog parčeta pice! DETE NE SPAVA DVA DANA! (FOTO)

Hrvatska -

SPLIT - Vozač autobusa na relaciji Zagreb - Split pretukao je ženu (63) jer je u unela parče pice za četvorogodišnju unuku.

Ona zbog pretrpljenih batina stalno povraća, slabo vidi na jedno oko i otežano diše, dok devojčica zbog stresa ne spava već dve noći.

"Sinoć sam bila u Hitnoj do tri sata ujutro. Morala sam da potražim pomoć jer sam neprestano povraćala. Na području štitne žlezde mi je od udarca nogom izbila modrica. Osećam pritisak u grudima i teško dišem, ali rekli su mi da su to posledice udaraca", rekla je žena za 24sata.hr.

foto: Printscreen 24sata.hr/čitalac

Ona je dodala da će tužiti vozača autobusa kompanije "Autopreduzeće Imotski" koji ju je napao u četvrtak oko 22 sata na autobuskoj stanici u Splitu.

Žena tvrdi da je sukob između njih počeo još u Zagrebu kada se sa unukom (4) ukrcavala u autobus. Vozač joj je navodno prigovorio što je unela parče pice za dete i kesu sa odećom za unuku i lutke.

"Rekao mi je da neće od da čisti za nama i da kesu stavimo u prtljažnik zajedno sa koferom. To nije dolazilo u obzir jer sam u njoj imala rezervnu odeću za unuku i lutku da joj ne bude dosadno u putu", priča pretučena žena.

Sukob je eskalirao posle dolaska u Split gde je ženu dočekala ćerka.

foto: Printscreen 24sata.hr/čitalac

"Vozač se okomio na moju ćerku kojoj sam se odmah požalila da nas je maltretirao. Njoj je čim mu se obratila rekao da je k*rva, a mene je počeo da udaranajpre šakama po glavi, a zatim kolenom nekoliko puta u grudi, a kada me je na kraju udario nogom odletela sam i pala na peron i ostala da ležim na zemlji. On je tada ušao u autobus, pokazao mi srednji prst, zatvorio vrata i otišao", kaže očajna žena.

Jedna putnica joj je ostavila broj mobilnog i obećala da će svedočiti protiv vozača na sudu. Došla je i policija koja nam je potvrdila da je kriminalistička obrada u toku. U Autopoduzeću Imotski potvrdili su celu priču i dodali da su nasilnom vozaču odmah uručili otkaz.

"Najgore mi je zbog unuke koja je sve to gledala i zbog traume nije spavala dve noći", rekla je žena.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto printscreen 24sata.hr/čitalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track