BESNIM AUTOMOBILIMA VOZILI KROZ HRVATSKU 250 KM NA SAT: Saobraćajci ih žestoko kaznili
Foto: Facebook

RELI KROZ HRVATSKU

BESNIM AUTOMOBILIMA VOZILI KROZ HRVATSKU 250 KM NA SAT: Saobraćajci ih žestoko kaznili

Hrvatska -

Hrvatska saobraćajna policija zaustavila je tri sportska automobila koja su vozila značajno brže od dopuštenog na auto-putu Zagreb-Lipovac, na području opštine Bošnjaci.

Državljanin Norveške (38) upravljao je "lambordžinijem", rumunskih registracija, brzinom od 247,5 km/h; 40-godišnji državljanin Nemačke upravljao je "BMW-om" nemačkih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 221 km/h dok je 40-godišnja državljanka Rumunije upravljala "lambordžinijem" rumunskih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 246 km/h, prenosi 24 sata.

Nešto kasnije, na istoj deonici, zaustavljen je i automobil "porše" kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Makedonije. On se kretao brzinom od 221 km/h.

UPOZORENJE! PAKLENI VOZAČ TUTNJI AUTO-PUTEM BEOGRAD-NIŠ: Bogataš u besnom vozilu juri po Srbiji!

"Svima je izrečena novčana kazna u iznosu od 3.000 kuna i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Hrvatske", objavila je policija.

Vozači su članovi grupe "OneLife Rally", sedmodnevne vožnje kroz živopisne krajolike, a ove godine idu od Venecije do Mamaija u Rumuniji, pa su prošli kroz Hrvatsku i Srbiju gde su platili kazne za prebrzu vožnju.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Paja i Jare ovo nikada ne bi uradili!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track