NEZAPAMĆEN SKANDAL NA GROBLJU: Na sahrani izvređala sve redom i vikala na jetrvu KU*VO, UZELA SI MI MUŽA!
Foto: Profimedia

ZAVRŠILI NA SUDU

NEZAPAMĆEN SKANDAL NA GROBLJU: Na sahrani izvređala sve redom i vikala na jetrvu KU*VO, UZELA SI MI MUŽA!

Hrvatska -

U okolini Križevaca u Hrvatskoj na jednoj sahrani izbila je prava drama.

Tatjana (43) je na sahrani svog bivšeg muža, koji je počinio samoubistvo, izazvala skandal o kome su pisali svi tamošnji mediji.

Zbog verbalnog i fizičkog napada na bivšu jetrvu Ankicu, suprugu pokojnikovog brata, ovih dana je na Prekršajnom sudu proglašena krivom i mora da plati 100 evra kazne.

"Ku*vo, ku*vetino! Uzela si mi muža!", vikala je, prema presudi, na bivšu jetrvu koja je na sahranu prošlog septembra došla sa mužem i decom, a potom ju je i udarila.

Zbog snažnog udarca rukom u desno rame Ankica je morala da zatraži lekarsku pomoć u Koprivnici. Tamo su joj ustanovili nagnječenje vratnih pršljenova i desnog ramena.

Ipak, to nije bilo jedino što je ratoborna Tatjana, očito ne mareći za sahranu, tog dana učinila. Nakon što je pokojnik spušten u grob, a sveštenik prisutne pozvao da mogu bace grumen zemlje ako žele, svedoci pričaju kako je Tatjana uzela poveći grumen zemlje i njome pogodila – Ankičinu majku!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

"Video sam to svojim očima. Deca su počela da plaču pa sam morao da ih odvedem u stranu da ne gledaju tu strahotu. Svašta je izgovorila mojoj supruzi", rekao je Ankičin muž na ročištu.

Ankica je naglasila kako ona i njezina porodica s Tatjanom i njeznima već dugo nisu u dobrim odnosima. No, godinama se nisu videli jer Tatjana živi i radi u Nemačkoj.

MASOVNA TUČA SVATOVA! LETELE FLAŠE, PA I ZUBNE PROTEZE, MLADENCI IM PORUČILI: 'Ajde svi u...

"Kad je počela sahrana, prvo me je napala Tatjanina majka tvrdeći da sam baš ja kriva za pokojnikovu smrt. Onda je, dok se sveštenik molio za dušu pokojnika, Tatjana počela da me vređa govoreći mi da sam ku*vetina i da sam joj uzela muža. Kad se pogreb završio, odjednom me snažno udarila u desno rame pa sam morala u bolnicu", ispričala je Ankica.

Optužena Tatjana se nije pojavila na Prekršajnom sudu pa je ročište održano bez nje.

Kurir.rs/Podravski.hr Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track