MISTERIOZNI MUŠKARAC ŠOKIRAO HRVATSKU POLICIJU: Od kako su ga priveli, samo ćuti i odbija hranu! Kad ga slikaju, ZATVARA OČI (FOTO)
Foto: PU ličko-senjska

Ne pokazuje zanimanje ni za šta

MISTERIOZNI MUŠKARAC ŠOKIRAO HRVATSKU POLICIJU: Od kako su ga priveli, samo ćuti i odbija hranu! Kad ga slikaju, ZATVARA OČI (FOTO)

Hrvatska -

Još se ne zna identitet muškarca koji je zatečen kako luta Čovićima, nedaleko od Otočca. Zabrinuti građani uočili su osobu čudnog ponašanja u ponedeljak u popodnevnim satima i pozvali policiju.

Policija je prvo na mestu događaja pokušala da utvrdi njegov identitet, ali nije imao nikakve dokumente pa su ga oko 14.35 sati odvezli u policijsku stanicu.

Ni tamo nisu imali više sreće, jer je on odbijao bilo kakvu komunikaciju. Ne želi da govori, ne želi da jede, samo ćuti, a tokom fotografisanja nije želeo da otvori oči.

foto: PU ličko-senjska

U ovim trenucima on je još uvek u prostorijama policije, ne mogu da ga puste dok mu ne utvrde identitet, a otvorene su sve mogućnosti pa tako i ona da je on moguća žrtva krivičnog dela, a moguće i počinilac.

Isto tako, s obzirom na to da odbija hranu, iz policije će morati uskoro da zatraže stručnu pomoć preko mesnog Centra za socijalnu pomoć.

foto: PU ličko-senjska

"Nije nasilan, niti zahtevan. Samo ćuti, ne traži ništa, ne pokazuje zanimanje ni za šta. Ovako nešto još nismo videli. Teško je shvatiti da li odbija komunikaciju svesno ili ima psihičkih problema", kaže izvor iz policije.

Policija poziva građane ako imaju korisne informacije o identitetu muške osobe s fotografije, da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili na broj 192.

Kurir.rs/Jutarnji.hr Foto: PU ličko-senjska

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja