EKSPLOZIJA ISPRED KANCELARIJE SEKTAŠICE:  Nedavno je bivši bokser optužio Jadranku Škaricu da manipuliše ljudima i da je rasprodao pehare kako bi mu izlečila ćerku!
Foto: Profimedia

DRAMA u zagreBU

EKSPLOZIJA ISPRED KANCELARIJE SEKTAŠICE: Nedavno je bivši bokser optužio Jadranku Škaricu da manipuliše ljudima i da je rasprodao pehare kako bi mu izlečila ćerku!

Hrvatska -

Na zagrebačkoj Trešnjevici jutros oko 4 sata došlo je do snažne eksplozije u kojoj niko nije povređe

Prema podacima iz Sudskog registra na adresi na kojoj je došlo do eksplozije nalazi se Turist medikus čiji je osnivač Jadranka Škarica. Uz nju je kao osoba za zastupanje navedena i Mira Davidović.

Da podsetimo, bivši bokser Željko Mavrović nedavno je u medijima optužio Jadranku Škaricu da je njega i suprugu Jelenu gotovo uvukla u svoju, kako je opisao, sektu u kojoj manipulše ljudima i njihovim životima. On je tada rekao i da je rasprodao pehare verujući da će pomoći njihovoj bolesnoj ćerki.

Tvrdi i da ih je Škarica kada su ostali bez novca odbacila, a da su Udruženju mesečno davali Udruzi 30.000 kuna (4.000 evra). Škarica vodi autogene treninge, metodu samopomoći.

Škarica pak tvrdi da protiv Mavrovića i njegove žene postoje dva sudska procesa. Također kaže da su ju iznošenje neistina i medijski linč od strane Mavrovića jako rastužili.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track