VRUĆE SCENE SA POPULARNE PLAŽE U HRVATSKOJ: Par je bez blama, usred dana, imao seks na šetalištu, a obezbeđenje  bezuspešno pokušavalo da ih razdvoji! (VIDEO)
Foto: Printscreen 24sata.hr/čitalac

na kraju popustio

VRUĆE SCENE SA POPULARNE PLAŽE U HRVATSKOJ: Par je bez blama, usred dana, imao seks na šetalištu, a obezbeđenje bezuspešno pokušavalo da ih razdvoji! (VIDEO)

Hrvatska -

Usred dana, uz stazu za šetanje i naočigled mnogih prolaznika, mladi par se u nedelju prepustio strastima na Zrću u Hrvatskoj ispred kluba Noa.

Par nije dekoncentrisao ni glasni smeh prolaznika, ni oštro i vrelo kamenje na kojem su imali seks prenosi portal 24sata.hr

"To je bilo oko 16 sati. Letujem tu godinama. Na sreću, ovo nije mesto na koje dolaze roditelji sa decom, pa se niko nije šokirao. Nije svakodnevni prizor, ali toga ima baš dosta, izjavio je svedok koji je snimio sporni video snimak.

Na kraju im je radnik obezbeđenja kluva ispred kog se par seksao prekinuo uživanje, mada jedva. On je nogom nekoliko puta šutnuo mladića u leđa, ali on nije odustajao.

na kraju ga je povukao za uvo i lupio šamar. Tek su se tad razdvojili. Oterao ih je sa plaže, ali nije zvao policiju", prepričava ovaj svedok.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto pčrintscreen 24sata.hr/čitalac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track