RIJEČKA SEKRETARKA ZA SPORT UBILA ČOVEKA: Vozila mrtva pijana u suprotnom smeru i napravila karambol na auto-putu! NIJE JOJ PRVI PUT!
Foto: Printscreen Facebook

skandalozno

RIJEČKA SEKRETARKA ZA SPORT UBILA ČOVEKA: Vozila mrtva pijana u suprotnom smeru i napravila karambol na auto-putu! NIJE JOJ PRVI PUT!

Hrvatska -

RIJEKA - Tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba skrivila je sekretarka za sport Grada Rijeke Vera Begić-Blečić (36).

Blečićeva je (36) vozila pijana , a u krvi je imala 1.81 promila alkohola. Ona je svojim "pežoom" vozil au suprotnom smeru austo-putem Nova Vas-Višnjan i udarila u "škodu" u kojoj je bila tročlana porodica iz Slovenije.

1 / 4 Foto: MUP Hrvatske

Ona se, međutim, nije zaustavila nego je nastavila da vozi prema mostu Mirna.

Tada udara u zaštitnu ogradu, odbija se i udara u auto pulskih registarskih tablica. Od siline udarca vozilo iz Pule se prevrnulo, a auto Blečićeve udara u zaštitnu ogradu.

Od zadobijenih povreda 41-godišnji vozač je poginuo na mestu, a žena i dete su lakše povređeni, sa lakšim povredama prošla je i Vera Begić-Blečić.

foto: MUP Hrvatske

Inače, Vera Begić Blečićeva već je imala saobraćajnu nesreću u Rijeci u junu, kada se zabila u auto sa majkom i bebom i pobegla sa mesta nesreće, ostavivši majku sa detetom zarobljene u automobilu. Policija ju je pronašla posle pet sati, a u krvi joj je izmereno 0,42 promila alkohola. Ona je tada izjavila:

"Platiću kaznu i snositi odgovornost za krivicu. Napravila sam grešku, pokriću se ušima i drugi put ću biti pametnija."

Kurir.rs/index.hr

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track