TUGA ZA OCEM PORODICE KOG JE UBILA RIJEČKA SEKRETARKA ZA SPORT: Igor je bio pravi porodični čovek, u toj kobnoj nesreći je sve nestalo! (VIDEO)
Foto: MJUP Hrvatske/Facebook

PORODICA, PRIJATELJI I KOMŠIJE NEUTEŠNI!

TUGA ZA OCEM PORODICE KOG JE UBILA RIJEČKA SEKRETARKA ZA SPORT: Igor je bio pravi porodični čovek, u toj kobnoj nesreći je sve nestalo! (VIDEO)

Hrvatska -

Riječka sekretarka za sport Vera Begić-Blečić (36) u sredu uveče je pijana vozila suprotnim smerom Istarskim ipsilonom i skrivila nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić (41) iz Umaga, na kog je naletela. Njegova supruga (38) i sinčić, koji su takođe bili u autu, lakše su povređeni.

Naselje Žrtava fašizma u Umagu, gde živi porodica Soldatić, zanemelo je od tuge. Otac malog Roka, učenika nižih razreda osnovne škole i suprug Tanje, otišao je zauvek u bizarnoj saobraćajnoj nesreći, koju je izazvala pijana riječka funkcionerka.

foto: Printscreen Facebook, Printscreen Facebook/Igor Soldatić

"Bio je pravi porodični čovek, a s druge strane vrlo preduzetan i vredan. Svaki dan putovao je iz Umaga Karojbu, gde je radio kao auto-limar u sopstvenoj radionici. Vedrog duha i kao sportski tip, voleo je da provodi slobodno vreme s porodicom na izletima, pa su često puta bili na putovanjima i stalno planirali nova. Igor i Tanja su imali još toliko planova i putovanja pred sobom i jednostavno ne mogu da verujem, i nikad se neću pomiriti sa spoznajom da je sve to iščezlo u jednoj sekundi, u toj kobnoj noći", priča Sabrina Cvetković, jedna od najboljih prijateljica porodice Soldatić, dodavši u suzama da je teši saznanje da su Tanja i Roko zadobili samo lakše povrede.

foto: Printscreen YouTube

Vera Begić-Blečić

Porodica Soldatić vraćala se s izleta u Rovinju kad pijana Begić-Blečićeva izazvala saobraćajnu katastrofu. I to joj nije prvi put: u junu prošle godine isto je izazvala nesreću i pobegla, ostavivši majku s malim detetom u zdrobljenom automobilu! Policija ju je našla pet sati kasnije.

Kurir.rs/Novilist.hr

Foto: MUP Hrvatske, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track