HRVATICA KANTU IZMETA BACILA NA ZGRADU VLADE: Htela da polije i policajca, priveli je na razgovor! Haos u Zagrebu! (VIDEO)
Foto: Twitter/Printscreen

SMRDLJIVI INCIDENT

HRVATICA KANTU IZMETA BACILA NA ZGRADU VLADE: Htela da polije i policajca, priveli je na razgovor! Haos u Zagrebu! (VIDEO)

Hrvatska -

Jedna Hrvatica srednjih godina, s maramom preko glave, istresla izmet pred ulaz u Vladu. Nije bežala već je ušla sama unutra.

foto: Čitalac 24sata.hr

Navodno je pokušala izmetom da "zalije" i policajca, prenosi 24sata.hr. Ženi je na majici pisalo "Optužujem vas, gospodo", uz sliku Siniše Glavaševića, novinara iz Vukovara ubijenog 1991. godine.

Policija je odvela ženu, a ona je pri ulasku u auto dala izjavu.

"Učinila sam ovo zbog izgubljene arbitraže u slučaju Gavrilović, pretpostavljam da idem u policijsku stanicu pa na prekršajni sud", rekla je.

Kako se saznaje, reč je o novinarki i aktivistkinji Ivi Anzulović, i ovo joj nije prvi incident ovakve vrste. Naime, ona je pred nekih mesec dana najavila i ostvarila sličan performans, doduše pred zgradom DORH-a.

"Zaliću izmetom ponaosob svakoga ko je u objavama novinara bio argumentovano dokazan kao kriminalac. Od danas, niko kome je novinar dokazao kriminal neće se osećati sigurnim na javnoj površini, kao ni institucije, jer nikada neće znati kada ću, gde i na koji način gađati izmetom”, napisala je u objavi na Fejsbuku.

Kurir.rs/24sata.hr/Index.hr Foto: Čitalac 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track