MALA ELENA DANAS MEĐU DRUGOVIMA: Potresno pismo majke ujedinilo REGION, devojčica upisana u školu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook

LEPE VESTI

MALA ELENA DANAS MEĐU DRUGOVIMA: Potresno pismo majke ujedinilo REGION, devojčica upisana u školu! (VIDEO)

Hrvatska -

Devojčica s posebnim potrebama koja je došla prvi dan škole kako bi saznala da ipak nije upisana u školu sada je napokon na nastavi.

"Već nekoliko godina imamo program i redovno dobijemo rešenje. Ovo rešenje nam je donela mama devojčice kada je priredba već počela. No, čim smo dobili rešenje, upisali smo dete", izjavio je direktor Milivoj Magar.

On je istakao i kako program za decu s posebnim potrebama postoji i da niko nije pogrešio.

Majka devojčice Elene, Ana Vujnović ipak odgovornost prebacuje na Gradsku kancelariju.

"Rešenje nam je došlo u petak popodne, mi smo s njim došli u školu, a tamo niko nije znao da je upisana. Hteli su odgovornost da prebace na mene" objasnila je. Ističe kako je mogla da ranije dođe u školu "zlu ne trebalo", ali da je verovala instituciji, odnosno Gradskoj kancelariji u kojoj su joj rekli da će oni kontaktirati školu pa ona ne treba, prenosi 24 sata.hr.

"Još verujem institucijama, a oni nisu obavestili školu da dobijaju novog učenika. Na kraj pameti mi nije bilo da proveravam šta su mi rekli", kazala je.

Njena ćerka danas je na nastavi i upisana je u školu. Prema rečima brižne majke, razred u kojem je Elena je predivan, a učiteljica "pršti pozitivnom energijom".

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track