USTAŠE NAM OGADILE I SMAJLIJA: Simbol sreće i dobronamernosti pretvorili u "ujku", simbol masovnih zločina! TOMPSON IM JE MANEKEN ! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

bruka

USTAŠE NAM OGADILE I SMAJLIJA: Simbol sreće i dobronamernosti pretvorili u "ujku", simbol masovnih zločina! TOMPSON IM JE MANEKEN ! (FOTO)

Hrvatska -

ZAGREB - Da veličanju ustaštva u Hrvatskoj nema kraja dokazuje i činjenica da su na fejsbuk strnici Patriot Hrvatska sinoć puštene u prodaju majice sa smajlijima čiji je osmeh "iskrivljen" u obliku ustaškog obeležja, slova U.

Ustaški fanovi smislili su kako da nose slovo U na majici, verujući da se Vlasi neće dosetiti.Oni su zloupotrebili smajlija, univerzalni simbol sreće i dobronamernosti i pretvorili ga u "ujku", simbol režima odgovornog za masovna ubistva i progone po nacionalnoj i rasnoj osnovi.

foto: Printscreen Facebook

Naime, stranica Patriot Hrvatska, koja evidentno funkcioniše kao onlajn prodaja ustaških rekvizita i odeće, sinoć je ponosno na svojoj Facebook stranici promovisala novi proizvod.

"Za sve nas koji imamo ujaka U čijem licu Uvek je osmeh", piše u opisu fotografije.

foto: printscreen, printscreen

Majica Ujko smeško prodaje se po 80 kuna (10 evra), a pevača Marka Perkovića Tompsona, u Hrvatskoj popularnog zbog izrazitog ustaštva, odabrali su za manekena svojih proizvoda.

Kurir.rs/Telegram.hr

Foto printscreen Telegram.hr/facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja