TATIN SIN IŠETAO IZ ZATVORA: Momka koji je divljačkom vožnjom izazvao stravičan udes i smrt dve žene pustili na slobodu! Kazna je što je BEZ VOZAČKE!
Foto: Printscreen Index.hr

UBIO DVE ŽENE

TATIN SIN IŠETAO IZ ZATVORA: Momka koji je divljačkom vožnjom izazvao stravičan udes i smrt dve žene pustili na slobodu! Kazna je što je BEZ VOZAČKE!

Hrvatska -

Marin Kamenički (20), mladić koji je divljom vožnjom na zagrebačkoj Ilici ugasio dva života, u sredu je išetao iz zatvora Remetinec u kom je proveo tačno 35 dana i to uglavnom u maloletničkom delu.

Iako mu je sudija odredio još dva meseca pritvora, vanraspravno veće je prihvatilo predlog odbrane da ga pusti na slobodu u zamenu za oduzimanje vozačke dozvole.

On je 23. avgusta uveče tako divljao svojim skupocenim "mercedesom C63 AMG" da je izazvao tešku nesreću u kojoj su poginule dve žene: njegova saputnica Lara S. (22) i Nadica H. (64), koja je bila u drugom automobilu. Za taj zločin predviđena je kazna zatvora od tri do 12 godina.

foto: Printscreen Facebook/24sata.hr

Iako je posle nesreće potvrđeno da u vreme sudara nije bio pod uticajem alkohola ni droga, tokom bolničkog lečenja u urinu su mu nađeni tragovi THC-a. Kad ga je izvodila iz bolnice, njegova majka se obrecnula na novinare: "Pustite jadno dete na miru!".

foto: Printscreen Facebook/24sata.hr

Kamenički je izrazio žaljenje, a istraga i dalje traje. Ono što je sigurno jeste da je vozio najmanje 50 km/h iznad dozvoljene brzine i da je vozio izuzetno snažan auto kojim nije bio kadar da upravlja. Traži se i crveni automobil sa kojim se Kamenički, po tvrđenju očevidaca, trkao.

MOMAK IZ "DOBRE PORODICE"

Roditelji Marina Kameničkog su vlasnici firme "Kamenički d.o.o.", a otac Renato je dugo bio glavni električar hrvatskog mogula Ivice Todorića, nekadašnjeg prvog čoveka "Agrokora". Ta firma sarađuje s najboljim kompanijama u državi, a zna se da su i donator vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Imaju veliku vilu na obali u Crikvenici (716 kvadratnih metara), na izlasku iz Novalje grade hotel sa četiri zvezdice i 150 kreveta.

U poslednjih pet godina njihova firma zaradila je više od 35 miliona kuna (4.713.000 evra).

Kurir.rs/Jutarnji.hr/24sata.hr

Foto: Printscreen/Index.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track