NOVI DETALJI PUCNJAVE U SOLINU: Tri pijana mladića potukla se na parkingu, a onda je jedan upucan metkom u potiljak! (VIDEO)
Foto: Printscreen 24sata.hr

kobna svađa

NOVI DETALJI PUCNJAVE U SOLINU: Tri pijana mladića potukla se na parkingu, a onda je jedan upucan metkom u potiljak! (VIDEO)

Hrvatska -

SPLIT - Danas poslepodne u Solinu posle tuče više muškaraca došlo je do pucnjave u kojoj je jedan mladić upucan u glavu.

Tridesetšestogodišnji P. B. teško je ranjen hicem u potiljak iz vatrenog oružja u Solinu. Mladić je hitno prevezen u splitsku bolnicu i operisan ali još uvek je životno ugrožen i lekari mu se bore za život. On se nalazi u indukovanoj komi i priključen je na respirator.

Pucnjava se dogodila ispred ulaza u jednu stambenu zgradu, a policija je odmahi uhapsila dvojicu pijanih muškaraca. Navodno su sva trojica muškaraca zajedno stigla automobilom a po izlasku iz njega najpre su se posvađali, a zatim i potukli.

U jednom je trenutku jedan od njih izvadio je pištolj, a istraga će utvrditi da li je pištolj slučajno prilikom koškanja ili namerno.

Prema nezvaničnim informacijama do pucnjave došlo slučajno. Muškarac koji je izvadio pištolj njime je udarao po glavi P. B. s on je onda u jednom trenutku opalio. Muškarac koji je držao oružje tada je kleknuo i pokušao da pomogne žrtvi. Sva tri muškarca poznata su policiji po raznim "sitnim" kaznenim i prekršajnim delima poput porodičnog nasilja, opijanja na javnom mestu i slično.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Foto printscreen 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track