Najnovije vesti

KO PREPORUČI DOBROG RADNIKA DOBIJA 1.350 EVRA U KEŠU: Hrvatska firma u potrazi za radnom snagom nudi vredne nagrade!
Foto: Reuters

STIMULACIJA

KO PREPORUČI DOBROG RADNIKA DOBIJA 1.350 EVRA U KEŠU: Hrvatska firma u potrazi za radnom snagom nudi vredne nagrade!

Hrvatska

Zagrebačka firma ima specifičan odnos prema radnicima, a sada imaju i ponudu za onoga ko im preporuči dobrog i vrednog radnika. Oni naime nude 10.000 kuna (oko 1.350 evra) svakom ko im da dobru preporuku.

Iako posluju uglavnom s evropskim kompanijama, njihovi radnici rade iz Hrvatske, bilo iz kancelarije u Zagrebu, bilo od kuće, dakle bez potrebe odlazaka u inostranstvo.

"Naš idealni zaposleni je situirani odrasli zreli developer sa značajnim iskustvom koje može upotrebiti u složenim projektima za klijenta", kaže od odnosu s radnicima osnivač i direktor kompanije Goran Kalanj.

Dodaje da veoma poštuju odnos rada i života van posla te da imaju razumevanje za sve moguće životne i porodične situacije koje mogu da nastanu.

U traženju kvalitetnih zaposlenih sada su otišli i korak dalje. Ove godine su  pokrenuli interno takmičenje među zaposlenima kako bi ih podstakli da dovedu nove proverene kadrove i nagradili ih za trud. Istakli su da će onaj ko preporuči dobrog i vrednog developera dobiti do 10.000 kuna (oko 1.350 evra) u gotovini.

Sada to proširuju na sve u Hrvatskoj. Bilo ko može dobiti 10 hiljada kuna u gotovini ako im preporuči dobrog developera.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Reuters

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...