VARAŽDINKU PACOV UJEO ZA NOS DOK JE SPAVALA: Ovo je alarmantno, napadaju nas i žele da nas pojedu!
Foto: Profimedia

kao u filmovima strave

VARAŽDINKU PACOV UJEO ZA NOS DOK JE SPAVALA: Ovo je alarmantno, napadaju nas i žele da nas pojedu!

Hrvatska -

Varaždinku Branku ujeo je pacov za nos i to u stanu.

"U šoku sam, ali tablete pomažu. Bila sam na vakcinaciji, ali još uvek se grozim", rekla je.

Nju je u stanu u Varaždinu, u ranim jutarnjim satima, ugrizao pacov. Sve dogodilo kad je spavala i nije slutila da tako nešto može da se dogodi.

"Spavala sam i bila sam ogrnuta pokrivačem kad sam u jednom trenutku osetila da me je nešto ugrizlo za nos. Krv je potekla i onda sam videla da je to pacov. Scena kao u najgorim horor filmovima ", dodala je Branka koja živi u stanu, koji je u vlasništvu države, sa svoja dva sina.

Zaposlena je u domu za starije i nemoćne, a najezdom pacova zgrožena je i njena komšinica Enita Levanić.

"Pacovi su tu i to nije problem, ali sada nas napadaju i žele da nas pojedu. Ovo je alarmantno, a mi nemamo kud. Ulaze nam kroz prozore, kroz ve-ce školjku, a sada i napadaju ljude", rekla je Levanićeva.

Na teren je izašla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravlje Varaždinske županije i postavili su mamce.

"Je li to bilo dovoljno, videćemo. Rekli su nam ako se šta dogodi neka samo zovemo, a šta ako nas opet ugrizu? Nama je potrebno rešenje jer ovde više ne možemo da živimo. Bila sam u Gradu oni se vade da je to državno vlasništvo i samo svi prebacuju lopticu", zaključila je Levanićeva.

Kurir.rs/Regionalni.com Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track