ŠOK NA UGLJANU: Pronađene dve mrtve žene u moru
Ilustracija, Foto: Profimedia

policija istražuje

ŠOK NA UGLJANU: Pronađene dve mrtve žene u moru

Hrvatska -

Hrvatski ribari su u sredu oko 18 sati na obali ostrva Ugljana kod Rta Karantun pronašli telo nepoznate žene. Bila je u kupaćem kostimu, a telo u takvom stadijumu raspadanja da joj nisu mogli odrediti starost.

Policajci su izašli na uviđaj i dok su tragali za tragovima, usledio je novi šok. Oko 13 sati građani su našli još jedno telo žene u kupaćem kostimu.

Isprva se nagađalo da bi moglo da se radi o telu meksičke surferke koja je nestala u moru kod Brača pre mesec dana. Ipak, prema informacijama s terena, a pogotovo posle pronalaska drugog tela, ta teorija je manje verovatna, prenosi 24sata.hr.

foto: Profimedia

Dve žene su starije od surferke i jače telesne građe pa je moguće da je jednoj pozlilo u moru, a da je druga pokušala da je spase, pa su se utopile. Na tom području struje su prilično jake, a more zbog njih dosta hladnije nego drugde.

Na obali Ugljana pronađeni su peškiri za sunčanje pa je moguće da su dve gospođe otišle na kasno letovanje same i doživele nesreću.

Policija poziva da se jave njihove porodice kako bi utvrdili o kome se radi budući da na području zadarske policijske uprave nema prijavljenih nestalih žena.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track