SRPSKI KAMIONDŽIJA SE SUDARIO SA HRVATSKIM POLICIJSKIM KOMBIJEM: Jedan policajac poginuo, drugi povređen! Teška nesreća kod Osijeka
Foto: Profimedia, Printscreen/Facebook

veliki udes

SRPSKI KAMIONDŽIJA SE SUDARIO SA HRVATSKIM POLICIJSKIM KOMBIJEM: Jedan policajac poginuo, drugi povređen! Teška nesreća kod Osijeka

Hrvatska -

Između Batine i Zmajevca, u Hrvatskoj, jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 32-godišnji policajac Tomislav Hlevnjak, dok je njegov kolega zadobio teške i po život opasne povrede.

Dva policajca, inače pripadnika PU osječko- baranjske, vraćala su se u policijskom kombiju iz noćne smene. Put je bio klizav od kiše, a magla je znatno smanjila vidljivost.

U jednom trenutku došlo je do direktnog sudara policijskog kombija sa kamionom slovenačkih registracija koji im je dolazio u susret. Mladi policajac je preminuo na mestu, a njegovog kolegu je odvezla Hitna pomoć.

40-godišnji vozač kamiona iz Srbije nije zadobio nikakve povrede. Policijsko vozilo je uništeno, prenosi 24sata.hr.

O smrti policajca oglasio se na Fejsbuku i Sindikat policije Hrvatske.

"S velikom tugom javljamo da je jutros tragično preminuo za vreme službe u saobraćajnoj nesreći, u 32. godini, član SPH Tomislav Hlevnjak policijski službenik IJP Osijek. Ovim putem izražavamo najiskrenije saučešće njegovoj porodici, prijateljima i kolegama. Počivao u miru!", pislao je.

Tomislav i njegov kolega Klaudio vraćali su se pozicije na kojoj su odrađivali noćnu smenu u stanicu u Batini. Tamo je trebalo da pokupe ostale kolege iz grupe i zajedno se vrate u bazu u Osijek.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Facebook/Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track