JEZIVI KRICI NE PRESTAJU U OVOJ ZAGREBAČKOJ ZGRADI: Komšinica tvrdi da je opsednuta demonima i teroriše komšije bukom!
Foto: Profimedia

horor soliter

JEZIVI KRICI NE PRESTAJU U OVOJ ZAGREBAČKOJ ZGRADI: Komšinica tvrdi da je opsednuta demonima i teroriše komšije bukom!

Hrvatska -

U mirnom zagrebačkom naselje u jednom soliteru ima svega sem mira i tišine, a stanari su izloženi jezivim i zastrašujućim kricima

Žena, koja veruje da je opsednuta demonima, vrišti i lupa po instalacijama, a iz njenog stana voda curi u potocima i plavi celu zgradu. Nema koga nisu zvali očajni i uplašeni stanari, i kome se od nadležnih nisu žalili.

Psihički bolesna komšinica ne dozvoljava ostalim stanarima da normalno žive. Šest godina traje agonija stanara zgrade u zagrebačkom kvartu. Već im je prekipelo.

"Ona drži slavine otvorene jer se na taj način bori protiv ne znam koga. Protiv demona koji je napadaju i tako dalje", govori jedna od komšinica Biljana Malović.

Retko kada je vide, ali je stalno čuju. Zvuk vode iz slavina postao im je sastavni deo života.

"Stvarno imam osećaj kao da živimo pod vodopadom. Prostor naše dnevne sobe ne možemo da koristimo od buke koju nekad ta voda pravi", prepričava Biljana.

Pušta vodu iz svih slavina i to toliko dugo da je uspela probiti dva sprata i da uništi stanove. Voda je čak curila i spolja po fasadi.

"Onda smo zvali vatrogasce. To nam je bilo jedino. Vatrogasci su zvali policiju, provalili. Unutra sve mokro, ona sedi u fotelji pred televizorom, a nama curi voda", priča predstavnica stanara Đurđa Čulig.

Iako joj, kaže, često zvone na vrata, komšinica nikom ne otvara, čakni policiji.

"Nekad joj komšije viču na prozor 'Smirite se, nemojte vikati', jer su to često sitni noćni sati. Ti ljudi spavaju, rade ujutro. Međutim, ona nikome ne otvara vrata, čak ni policiji. Na interfon nam nekad pusti Radio Mariju, molitve", ispričala je Biljana Malović.

Kurir.rs / Jutarnji.hr

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track