BAKA IZ SPLITA OBJAVILA RAT PEDOFILIMA: Raskrinkaću ih sve! Moje unuke su monstrumi zlostavljali!
Foto: Profimedia

ŠTAMPA LETKE I DELI IH

BAKA IZ SPLITA OBJAVILA RAT PEDOFILIMA: Raskrinkaću ih sve! Moje unuke su monstrumi zlostavljali!

Hrvatska -

Baka iz Splita, poznata pod nadimkom Baka zmaj, već godinu i po razotkriva pedofile sa splitskog područja. Nakon što su njene dve unučice mlađe od osam godina bile žrtve seksualnog zlostavljanja svoje tada 18-godišnje tetke i 26-godišnjaka, ova baka krenula je u rat protiv pedofila.

Ona je odštampala 500 komada novih letaka koje će podeliti po Splitu kako bi stanovnike upozorila na pedofile i razotkrila ih.

U maju ove godine na splitskom Županijskom sudu završen postupak protiv 26-godišnjeg M. B. iz Splita i njegove danas 19-godišnje bivše devojke (tetke devojčica) zbog zlostavljanja i iskorišćavanja deteta krajem 2016. i početkom 2017. godine. Oni su zlostavljali njene dve unuke koje su tad pohađale vrtić.

Pedofil M. B. osuđen je na 2,3 godine zatvora, a uskoro bi mogao da izađe na slobodu. Naime, u istražnom zatvoru bio je od maja 2017. i to će mu biti uračunato u kaznu. Njegova tadašnja devojka, tetka devojčica koje je zlostavljala, osuđena je na uslovnu kaznu maloletničkog zatvora koja se neće izvršiti ako u roku od dve godine ne počini neko novo krivično delo.

M. B. je, po presudi, od svoje tadašnje devojke tražio da dira jednu od devojčica po intimnim delovima tela i da sve to snimi kako bi on mogao da se zadovoljava. Osim toga, jednom se s njom i devojčicama odvezao automobilom na tvrđavu Gripe, gde je na zadnjem sedištu stavio jednu od devojčica na sebe i tako se spolno zadovoljavao. Devojka je osuđena jer je neovlašćeno snimala i davala dečju pornografiju, što je počinila bludnu radnju nad devojčicom koja je bila u odnosu zavisnosti prema njoj i zato što je 26-godišnjaku omogućila da bludniči nad devojčicama. Baka devojčica je ispričala kako od trena kad je doznala da su joj unuke žrtve seksualnog zlostavljanja ima samo jednu misiju - razotkriti pedofile kojih je, kazala je, previše.

"Živim 50 kilometara od Splita, no redovno dolazim ovde kako bih kopirala letke i delila ih ispred trgovačkih centara i bolnica, po mestima gde ima puno ljudi. Letke stavljam pod brisače. Želim osvestiti javnost i upozoriti ljude da znaju da oko njih žive pedofili te da paze na svoju decu. Nama se dogodila najgora moguća stvar. Moje unučice seksualno su zlostavljala dva monstruma. Polusestra njihovog oca i njen tadašnji dečko. Curice su mami ispričale da su im teta i D. gurali prste u pikicu i svakakve gnusne stvari. On se zove M., a curicama je rekao da je D., a ja sam ih odlučila raskrinkati", ispričala je Baka zmaj koja je molila da ostane anonimna iako Splićani znaju o kome se radi.

Na prvom letku napisala je njegove podatke i podelila po Splitu pa su njegovi roditelji i brat došli na njena vrata i pretili joj.

"Tad sam bila sama s devojčicama i u panici da neću moći da ih zaštitim. No tad sam odlučila da neću stati. Nastavila sam s štampanjem i deljenjem letaka, a u tome mi pomažu i brojni volonteri koji žele sa mnom da raskrinkaju i ostale pedofile", rekla je.

Dosad je podelila 8.000 letaka i potrošila mnogo novca, ali ne odustaje u svojoj misiji. Kaže da poput svojih prijateljica ne razmišlja o tome kako će kupiti nove cipele ili otići na frizuru, nego kako će novac potrošiti na štampanje i kopiranje novih letaka. Nakon posla obilazi razne kvartove po Splitu i ostavlja letke na kojima su podaci i ostalih pedofila. Naglašava da je nije briga hoće li je uhapsiti zbog ovog što radi, a zasad je kažnjena jednom prekršajnom kaznom od 300 kuna. Na nju će, navodi, uložiti žalbu.

"Kad je presuda postala pravosnažna, tad sam monstrumima koji su mi zlostavljali unuke pisala puna imena i prezimena i kontaktirala i njegovu rodbinu, tako da znaju da u porodici imaju monstruma. Ovaj koji je zlostavljao moje unuke je nezaposleni kuvar i kad izađe iz zatvora predstavlja opasnost. Može se zaposliti u restoranu, biti u kontaktu s decom, želim da svi znaju ko je on", dodaje ona.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track